samsung I5500 tr flash lazım . (2 Viewers)

taş telekom

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar kolay gelsin elimde I5500 var cihaza kullanıcı adı fazla girilmesinden dolayı kitlemiş cihaz dolayısıyla bende fls atsam düzelir diye düşünerekten z3x .le flash atayım diye bu cihaza fls arıyorum elinde olan arkadaşım varsa sevinirim artı bu çözmenin başka bir yoluda varsa oda olur şimdiden teşekkürler.

Sinay57

Usta Üye
Admin
Usta Üye
yükleyemedim dersen yardımı oluruz kardeş

taş telekom

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
herkese h.işler bol kazançlar hani nerde dünkü 7/24 yardımcı olacak arkadaşlar .
Vermiş olduğunuz flash.ı indirdim ama pro görmüyor bu flash.ı nasıl yüklenecek

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
bu flashı neyle yüklemeye çalışıyorsun _? öncelikle onu bilmek lazım ve multiloader demi görmüyor

taş telekom

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam neyle yüklenmesi gerekirse onunla yükleyelim benim yüklemeye çalıştığım pro z3x .di ama siz dersenizki falanca pro ile yüklenecek bu flash başımız üstüne onunla yükleyeli size zahmet o dediğiniz proyuda eklerseniz sevinirim çünkü ben birki çeşit pro buldum ama bunlarla yükleyemedim.

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihaza hard reset atmak istiyorsanda ses kısma + arama ve açma kapama tuşuna birlikte bas

cihazın download tuşlarınıda bilmiyorsan ses kısma + ev tuşu + açma kapama tuşu ;)

taş telekom

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
her iki arkadaşımada yazdıklarından dolayı teşekkür öncelikle fakat denilen biçimde defalarca yaptım olmuyor artı yukarıda verdiğiniz adrese zaten giriş yok benim sizden tek ricam konuya vakıf olan arkadaşım benimle irtibata geçsede beraber yapsak mümkünse nasıl olduğunu ıp vereyim beraber yapalım anlamadım gitti .hard resette olmuyor.