SAMSUNG J7 PRIME (SM-G610F) Google Hesap Yöneticisi "HATA" (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Değerli ustalarım,

Elimde samsung J7 Prime var. Google hesabı bir türlü bypass edemedim. Google hesap yöneticisini defalarca yükledim. Her türlü sürümü denedim nafile. 3-4 çeşit rom yükledim. Yine aşağıdaki gibi "Hata" mesajını değiştiremedim. Bir çözüm önerisi olan var mı? Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

View attachment 6091

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Değerli ustalarım,

Elimde samsung J7 Prime var. Google hesabı bir türlü bypass edemedim. Google hesap yöneticisini defalarca yükledim. Her türlü sürümü denedim nafile. 3-4 çeşit rom yükledim. Yine aşağıdaki gibi "Hata" mesajını değiştiremedim. Bir çözüm önerisi olan var mı? Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

View attachment 6091

Google acconut 6.0 apk yükleyip bu menüye öyle girin hata düzelecektir.
Easyfrp apk uygulaması daha kullanışlı bu arada tavsiye ederim bu menüyle uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam 6.0 yüklettirmiyor. Üzerinde 7.0 ile geliyor. Easy frp işe yaramıyor. Uygulama durduruldu hatası veriyor.

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam 6.0 yüklettirmiyor. Üzerinde 7.0 ile geliyor. Easy frp işe yaramıyor. Uygulama durduruldu hatası veriyor.

Msa frp bypass texel apk dosyasını yükeleyip geliştirici seçeneklerini aktif etmeyi deneyin isterseniz.Cihazı açıp kapatıp öyle deneyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Şuan disardayim ve sorununuzu halledebilirdim. Lakin dışarda oldugumdan yardımcı olamıyorum..

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam az sabret elimde biraz iş var halledip elimdeki G610F üzerinde test yapıp dönücem sana

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Eyw. ustam. Teşekkür ederim. 6.0 düşünce farklı bir yntemle açtım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Status
Not open for further replies.