Samsung note 5 logoda kaliyor (1 Viewer)

cavga

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli işler ustalar
samsung note 5 cihaz ilk gelen yazida takili kaliyor. Renkli samsung yazisini göremiyorum. Factory reset modunada geçmiyor. Odin moda alip sammobilden indirdiğim turkiye romunu güzel başarili bir şekilde attim fakat sonuç yine ayni hiçbir değişiklik olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli işler ustalar
samsung note 5 cihaz ilk gelen yazida takili kaliyor. Renkli samsung yazisini göremiyorum. Factory reset modunada geçmiyor. Odin moda alip sammobilden indirdiğim turkiye romunu güzel başarili bir şekilde attim fakat sonuç yine ayni hiçbir değişiklik olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim

Model kodu nedir? N920C N920F vs.

beyda

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli işler ustalar
Cihaza en son sürüm combination flaşı at sonra format dene recovery moda almıyorsa ekran sıvı almıştır muhtemelen

cavga

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
elimde ekranı kırık note 5 vardı board değiştirerek deneme yaptım fakat sonuç aynı. cihazda herhangi bir sıvıya rastlamadım.

ÖzkanGSM

Code Master
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
Dostum Twrp kurup repair partition yapabilme imkanın olursa bir dene. g920f cihaz geldi bugün aynı sıkıntıdan
bordu söküp plastik kompanentleri ayırdım. ekran ayırma makinasına koyup 230 dereceye ayarladım 10 dakika kadar bu ısıda beklettim. sonuç başarılı. denediğim yöntemide deneyebilirsiniz.

cavga

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
twrp moda geçirmek istedğimde maalesef frp on konumda olduğu için hata veriyor.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
ana işlem yazılımsal diil.etuvde 30 dakika kadar normal bir ısıda yada işlemciyi 230 derecede 30 saniye işi verin düzelecektir..bunun gibi onlarca cihaz yaptığım için.bu değerli bir bilgidir

cavga

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
üstad senin dedğin yöntemide denedim fakat hala sonuç aynı galaxy note 5 ekranında kalıyor