Samsung s4 ı9500 Efs Sorunu (1 Viewer)

erkansengoz88

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Telefonuma gelen güncelleme yaptıktan sonra şebeke problemi oldu telefon şebeyi görmemeye başladı.Telefoncuya verdim efs de sorun olmuş yapamıyoruz dediler cihaz elimde kaldı ne yapmam lazım

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
öncelikle cihazınız yurt dışımı

ve kaydını pasaporth ilemi yaptınız eğer öyle ise efs ile ilgili sorun olmaması lazım efs yi yinede dışardan mudahale ,ile bozdu iseniz tamir üçreti 150 tl dir yolllamanız gerekmekte.

erkansengoz88

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Cihaz yurtdışı ithalatçı firma garantisinden ama adamlar yapamadı. İmesi kayıtlı btk da, şebeke gelmiyor cihaza hiç gönderdiğim yer bunun efs dosyası bozuk diyor ama telefonda imei numarası gözüküyor.

rellomen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Iyi gunler konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim.
dubai den s4 getirttim telefoncuya goturdum imei kirariz dediler bir kac gun ugrasti fakat kiramadi sonra tekrar eski imei cevirip verdi ve pasaporta islettim. Fakat kaydi yapilmasina ragmen sebeke gormuyor. Telefon ayarlarindan anlamiyorum bu yuzden internette arastirdim efs ucmus olabilecek gibi bir sonuc ortaya cikti. Suan cihazim kayitli fakat kullanamiyorum bu konuda ne yapmam gerekiyor cihaz bilgilerini ayrintili veriyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..

Model:gt I95oo
Android surumu:4.2.2.
Ana bant :I9500xxUbmg9
Selinux durumu:permissive
Yapim numarasi:JDQ39.I9500xxubmg9