Samsung S6 açılmıyor (2 Viewers)

MaDMacH

1
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Samsung S6 (sm-g920fq) cihaz bir arkadaşımın normal web tarayıcısı kullanırken birden kapanmış. Telefon android yazısında kalıyor. normalde açılmıyor Şarj a veya Pc ye bağlandığında Samsung s6 android yazısında kalıyor. Bende global olan rom u nu indirdim android 7 yi. odin programı ile attım. hata vermedi ama yine aynı titreme vs yok öyle kalıyor.
View attachment 5824 View attachment 5825

yardımcı olacak arkadaş varmı

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
yazılımı sorunsuz aldı ise sorun teknik olabilir tuşlar dan biri takılı kalıyor olabilir kontrol etmek lazım

Teknoman

2
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
chimera varsa onunla yazılım dene. yoksa da farklı yazılım deneyip hard reset at usta

MaDMacH

1
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Hard reset vs olmuyor sadece download mod a geçebiliyor onun haricinde factory reset vs. olmuyor telefonu şarj a takınca veya pc ye bağlayınca android yazısı geliyor o kadar titreme vs yok acaba boot da mı bir sıkıntı var ya da kernel mi atacaz anlamadım Samsung cihazlarla hiç uğraşmadım apple olsa sorun yok.

MaDMacH

1
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı

MaDMacH

1
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
chimera varsa onunla yazılım dene. yoksa da farklı yazılım deneyip hard reset at usta

Chimera ile tarattım dediğin gibi rom Geçersiz dedi şimdi kendi orjinal rom u buldu Turkiye için indiriyor inşallah olur. 3 gün lisans süresi var diyor sıkıntı çıkartmaz inşallah

HaYaLmeaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kies ten yazılım atmayı dene
SM-G920F
RF8G41N9M6L

SM-G920FQ
RF8G40V7NLN
R58G50WYGEE