Samsung S7 Edge SM-G935F Frp Sorunu (1 Viewer)

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Elimde bu cihazdan var fakat Octoplus ve z3x box işe yaramadı. Google account sorununu aşamadım. Diğer yöntemleri YouTube üzerinden izleyip denedim. Başarılı olamadım, Android 6.0.1 Sürümü yüklü üzerinde. Bu konuda Çözümü olan varsa ve paylaşırsa çok iyi olur.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
işlem uzun.aslında forumumuzda daha önce paylasılan sebot dosyaları mevcut. adb ve usb açma dosyalrıdır..bun ları yukledığinizde boxtan kolayca frp yapabılırsınız.iyi çalışmalar

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı

reis4747

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
z3x ile yapabilirsin sıfırla frp ufs yazar cihazı download moda al uart kabloyla işlem yap sıfırla frp ufs bas kabloyu tak ses kısma ile açma kapamaya basılı tut 5 saniyede kırıyor

GAKGO

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
işte hiç internete de giremediğim için hesap makinasını da açamıyorum z3x box var

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
işte hiç internete de giremediğim için hesap makinasını da açamıyorum z3x box var

dosyasını indir. Sadece boot.img flashla. Adb vermesi gerek. vermezse tekrar download moda al sboot flashla.

GAKGO

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
View attachment 6302USTA boot.img flashlaDIM SADECE S7 EDGE EKRANDA KALDI SONRA SBOTT FLAŞLADIM BÖYLE OLDU DOWLAND MODADA GELMİYOR ARTIK DOWLAND MODA ALMAK İSTEYİNCE BU EKRANA GELİYOR BİRDAHA NE YAPACIĞIZ HİÇ BİRŞEY YAPAMAMIYORUM:(

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
View attachment 6302USTA boot.img flashlaDIM SADECE S7 EDGE EKRANDA KALDI SONRA SBOTT FLAŞLADIM BÖYLE OLDU DOWLAND MODADA GELMİYOR ARTIK DOWLAND MODA ALMAK İSTEYİNCE BU EKRANA GELİYOR BİRDAHA NE YAPACIĞIZ HİÇ BİRŞEY YAPAMAMIYORUM:(

Şu videodaki gibi adımları uygula , Home tuşuna basarak ekrana robotu getir, Sonra ses kısma + home tuşu + güç tuşuna basılı tut Download moda girersin, Stock rom flashla.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Jig kablunuz mevcut ise onu kullanarak dowloada alabilirsiniz.denenmistir.başarilar

GAKGO

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Eyvllah hal ettim ama frp bir türlü olmuyor kaç yöntem denedim yine de olmadi

GAKGO

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
z3x var elimde sadece reset frp ufs yönteminde de com port seçilmediği için oda işlem görmüyor başka box yok elimde