SAMSUNG SM-G5520 TR Dil Paketi (1 Viewer)

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

Elimde SAMSUNG SM-G5520 bir cihaz var. Geldiğinde Ekran kilidi vardı ve Türkçe idi. Ekran kilidini kaldırmak için rom yükledim. Bulduğum romlarda türkçe dil yok. morelocal yükleyince de root istiyor. Bir türlü root yapamadım. Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?
Aşağıdaki linkten indirdiğim root bir işe yaramıyor. telefonu çökertiyor.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

Elimde SAMSUNG SM-G5520 bir cihaz var. Geldiğinde Ekran kilidi vardı ve Türkçe idi. Ekran kilidini kaldırmak için rom yükledim. Bulduğum romlarda türkçe dil yok. morelocal yükleyince de root istiyor. Bir türlü root yapamadım. Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu?
Aşağıdaki linkten indirdiğim root bir işe yaramıyor. telefonu çökertiyor.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
cıhazı çökertmez.öncelıkle cıhazda OEM KILIDINI USB HATA AYIKLAMYAI ACIP O SEkıl rootlayın.[FONT=&quot]G5520ZCU1AQB2[/FONT][FONT=&quot]_CHC1AQB2_V6.0.1_bu romu yukleyıp o şekılde rootlayın sorununuz çözülecektır[/FONT]

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Tamam ustam ewy. şuan indiriyorum. Deneyip sonucu burada paylaşırım. Birde bu cihazda oem kilidi yok!

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Yalnız bu yazılımın içinde türkçe seçeneği var ama dil yine ingilizce bir kaç yeri türkçe yapıyor

safhal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam ellerine sağlık bunda da şöyle bir hata veriyor. AdbWinApi.Dll dosyasını da yükledim ama bir işe yaramadı. Programda eksik birşeyler mi var acaba ben mi eksik indirdim.
View attachment 6052

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam ellerine sağlık bunda da şöyle bir hata veriyor. AdbWinApi.Dll dosyasını da yükledim ama bir işe yaramadı. Programda eksik birşeyler mi var acaba ben mi eksik indirdim.

Tekrar indirirmisin v2 Hazırladım. Konu

giray5561

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam herşey harika elline sağlık yanlız biz bilmeyenler için nasıl yaıldığına dair bir anlatım yaparsan çok seviniriz saygılar