Selamun Aleyküm Samsung J2-SM-J200H Sorun (2 Viewers)

mutaba1234

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar facebook instagram sosyal medya uygulamaların videolar açılmıyor ses var video yok fabrika ayarlarınada döndürüyorum gene aynı sorun şimdi güncel root mu android sürümümü varmı acaba bu işlerden pek anlamıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazda öncelikle kaç sürüm yüklü ve cihaz yurt dışımı türkiye cihazımı bana cihaza *#1234# yapıp yazan bilgileri verirseniz bakalım son sürüm nedir

mutaba1234

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazda öncelikle kaç sürüm yüklü ve cihaz yurt dışımı türkiye cihazımı bana cihaza *#1234# yapıp yazan bilgileri verirseniz bakalım son sürüm nedir

Cihaz Yurdışı

dediğiniz numarayı tuşladım çıkan bilgiler bunlar.

AP: J200HXXU0AOIB
CP: J200HXXU0AOI9
CSC: J200HOJV0AOIB

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
j1 j2 j3 lerde genelde yazılım yüklesende şebeke gitmiyor nadir olarak gitme ihtimali var . sonuçta risk her zaman vardır.

j200h ve j320h larda yazılım yüklediğimde yurtdışı cihazlarda şebeke geliyordu format atsamda şebeke geliyordu.

adnanmirsad56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
j1 j2 j3 lerde genelde yazılım yüklesende şebeke gitmiyor nadir olarak gitme ihtimali var . sonuçta risk her zaman vardır.

j200h ve j320h larda yazılım yüklediğimde yurtdışı cihazlarda şebeke geliyordu format atsamda şebeke geliyordu.
Daha önce repair-patch işlemi yapıldıysa yazılımdan sonra şebeke gelmez

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bu yazılımı yükleyin. Düzelmezse ayarlardan format atın düzelir. Boot.img ve Modem.bin işaretini kaldır. Şebeke sorunu olmaz. Normalde kaldırmasanda sorun olmuyor.

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Daha önce repair-patch işlemi yapıldıysa yazılımdan sonra şebeke gelmez

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genelde şebeke geliyor denendi :) nadir olarak şebeke gelmediği oluyor j1 j2 j3 serileri için konuşuyorum özellikle j200h ve j320h serilerinde yazılımda yüklesen sorun yok geliyor ben bunu gözlemledim dikkat ettim sorun çıkmıyor ve şebeke direk geliyor. j1 serilerinin bazılarında gelmeyebilir. deneyip not almak lazım.