SM-J7, J7 prime vb. cihazlar sıfırlandıktan sonra repair network hatası (1 Viewer)

kariyer63

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar sm-j700f, j730f j700h vb cihazlar sıfırlandıktan sonra şebeke gidiyor tekrar repair network yapmak zorunda kalıyorum bu hataya düşmemek için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
çözümü yok şimdilik kalıcı bir patch cert çıkartırlarsa ancak o zaman olur. o zamana kadar müşteriye riskini söylemek zorundasınız.

redbull

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
chimera tool daki root dosyaları ve ng ye düşürmeyen hazırlanmış root dosyaları var onlardan yukleyip işlem yap sıfırlayınca şebeke gitmez

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
chimera tool daki root dosyaları ve ng ye düşürmeyen hazırlanmış root dosyaları var onlardan yukleyip işlem yap sıfırlayınca şebeke gitmez

bilmediğim için soruyorum her modelin root dosyası varmı formatta şebeke gitmemesi için chimera da ? yoksa bazı modeller için mi geçerli ? yani repair yapılan modellerin root dosyaları var mı chimera supportunda şebeke gitmemesini sağlayan ?

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
chimera ya özel root dosyalarımı yoksa chimera olmadanda kullanabilirmiyiz o root dosyalarını ?

redbull

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
osman usta özel hazırlanmış root dosyaları var chimera toolun supportundada var bu root dosyaları bu dosyalar ile yaPILAN rootlu cihazlar sıfırlayınca şebeke gitmez üst kısımda güvenlik ilkeleri vs knox hatası çıkmaz

feyz34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
kariyer63 sen geçen güne kadar cert oluşturmaya yarayan program paylaşımı yapıyordun hayırdır :D

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar sm-j700f, j730f j700h vb cihazlar sıfırlandıktan sonra şebeke gidiyor tekrar repair network yapmak zorunda kalıyorum bu hataya düşmemek için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

Ayarlar üzerinden veya REcovery üzerinden sıfırlama işleminde cert in gittiğini hiç görmedim ama yazılımda gitmemesi için modem.bin flashlamazsan sıkıntı olmaz