S.A .elimde M4 Agua var cihaz sim görüyor. İmei sağlam fakat şebeke gelmiyor.
Başına gelen var mı? Şebeke soketi sağlam.
Başına gelen var mı? Şebeke soketi sağlam.
112 de arama yapmıyorS.a usta kusura bakma biraz geç oldu.
Elimdeki şebeke problem li cihazın resimleri![]()
![]()
Venus Z20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
112 de arama yapmıyorresim atarmisiniz..birde 112 ariyabiliyormusun
.mrb mesajı simdi görebıldım.problemınız tamamıyla donanımsal PFO BOZUK YANI ESKI TABIRLE ŞEBEKE KATININ İŞLEMCISI HAGAR BOZUK..ÜZERİNDEN ISI GEÇINIZ OLMUYOSA SÖKÜP KALIPLAYIN DÜZELECEKTIR.BAŞARILAR112 de arama yapmıyor
Venus Z20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim..mrb mesajı simdi görebıldım.problemınız tamamıyla donanımsal PFO BOZUK YANI ESKI TABIRLE ŞEBEKE KATININ İŞLEMCISI HAGAR BOZUK..ÜZERİNDEN ISI GEÇINIZ OLMUYOSA SÖKÜP KALIPLAYIN DÜZELECEKTIR.BAŞARILAR
Yazılım derken hangisi acaba marshmallow 6 ya yükselttim sorun hala devam ediyoryazılım deneyınız...dah sonra pfo bakınız
Biraz yardımcı olabilir misiniz nasıl yapacağım konusunda,ben tamirci değilim,minnattar kalacağımpfo dan yapar.cıhazı sökup şebeke katında pfo kalıplayın yada degısın
sorununuz çözüldümüBiraz yardımcı olabilir misiniz nasıl yapacağım konusunda,ben tamirci değilim,minnattar kalacağım
Yetkili servise gönderdim adamlar telefonu açmadan bir üst modelini teklif ettiler yaşadığım ilçenin en iyi tamircisine götürdüm bunların parçası yok diye bakmadı telefona birazda mecbur kaldım acaba kendim yapabilir miyim diyeBiraz yardımcı olabilir misiniz nasıl yapacağım konusunda,ben tamirci değilim,minnattar kalacağım
işden anlayan kişi size böyle söyledi ise o cihazla uğraşmayın derim boşa zaman harcarsınızYetkili servise gönderdim adamlar telefonu açmadan bir üst modelini teklif ettiler yaşadığım ilçenin en iyi tamircisine götürdüm bunların parçası yok diye bakmadı telefona birazda mecbur kaldım acaba kendim yapabilir miyim diye
aynen sonyler artık eski çalışmayı göstermiyor nesli tükeniyorTamam teşekkürker bunlar artık kullan at cihazı oldu desene artık