Türkcell edl rom yükleme by U.A.T
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.

Last edited by a moderator:
emeğine sağlık usta cok aradım indirdiklerim çalışmadı bunu indirdim oldu denedim sağlam rom
Heheemeğine sağlık usta cok aradım indirdiklerim çalışmadı bunu indirdim oldu denedi sağlam rom
Eline Saglık Kardeşim.
romu siz yazdınız galliba tool benim pc benim dikkatli bak ustamKonu Çalmak İyi Bişey Degil![]()
hayırdır noluyorKonu Çalmak İyi Bişey Degil![]()
birdaha reklam içerikli mesak paylaşılmasın yoksa Banned @limusssKonu Çalmak İyi Bişey Degil![]()
Bende o yerlerden geçtim ama haketmeyen insanlar yanında durmamayı öğrendimsilivriserdar avukatı galiba![]()
Sizin verdiginiz Dosya xxxxxxxxxx Tarafından 2018de Paylasılmıs Paylaştıgınız Dosya o Siteden Cekilmişromu siz yazdınız galliba tool benim pc benim dikkatli bak ustam
Bari Dosya XXXXXXX Tarafından Alınmıstır diye Not Düşseydinizromu siz yazdınız galliba tool benim pc benim dikkatli bak ustam
kardeşim konu bize ait kanıt ver ayrıyetten bu son uyarın bir daha başka bir forumun reklamını yapmayınız.Bari Dosya Gsmturkey.com Tarafından Alınmıstır diye Not DüşseydinizBaşkasının Paylaştıgı Dosya İle Övünmeyi Seviyorsunuz :=)
Yukarıda Kanıtı Mevcut Gidip Bakabilirsin İyi Forumlar.kardeşim konu bize ait kanıt ver ayrıyetten bu son uyarın bir daha başka bir forumun reklamını yapmayınız.
Sizede iyi forumlar BANNEDYukarıda Kanıtı Mevcut Gidip Bakabilirsin İyi Forumlar.
Çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardırYukarıda Kanıtı Mevcut Gidip Bakabilirsin İyi Forumlar.