bence en güzel buluşlardan birisi bu n8 kutusunun içinden çıkmış bir arkadaştan satın almıştım bir gün kafama takıldı kabloyla oynarken aklıma bir şey geldi kabloyu yanıma aldım dükkandan çıktım bir telşefoncu arkadaşın yanına girdim yanındaki arkadaşta x2 vardı kabloyu ona taktım ucunada yanıma aldığım içinde müzik olan usb belleğide kablonun diğer ucuna taktım ne göreyim aynı pc gibi flash belleğin içeriğini okuyor. yani 1-2-4-8-16-32 gb lık bir flash belleği telefona takıp kullanabilirsiniz bu ara usb adaptör sayesinde malzemecilere sordum ama gören veya bilen yok orjinal nokia n8 kutu içeriğnde mevcut bu ara adaptör . denemenizi tavsiye ederim resim video müzik belge ler için en iyisi bu bence çokta satar yani kurcalayan olmaz çünkü flash bellek cebinizde olacak
şemasını bulabilirmiyiz acaba bunun yani bizde yapabilirmiyiz acaba içinde direnç vs varmıdır acaba devre felan
vaybe videoyu seyredince gördümki mause bile bağlıyabiliyorsunuz telefona mause oluyorsa klavyede olur herhalde

şemasını bulabilirmiyiz acaba bunun yani bizde yapabilirmiyiz acaba içinde direnç vs varmıdır acaba devre felan

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Log in or register now.
vaybe videoyu seyredince gördümki mause bile bağlıyabiliyorsunuz telefona mause oluyorsa klavyede olur herhalde

ÖZELLİKLER
USB HOST OZELLIGI OLAN CIHAZLARDA
USB BAGLANTILI CIHAZLARA BAGLANTI KURMAYI SAGLAR VE UZB GIRISLI CIHAZLARI TELEFONUNZADA KULLANABILRISINIZ
USB BAGLANTILI CIHAZLARA BAGLANTI KURMAYI SAGLAR VE UZB GIRISLI CIHAZLARI TELEFONUNZADA KULLANABILRISINIZ
- MOUSE
- KLAVYE
- USB BELLEK
- HARICI HARDDISK
- VB
USB ARAYUZLU CIHAZLARI TELEFONUNUZA DIREK BAGLAYABILRSINIZ
Log in or register now.
Log in or register now.
Log in or register now.