Orjinal nvdata ve nvram dosyalarıdır. İhtiyaç olduğunda TWRP ile yükleyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Last edited:
Hocam bl kilitli bir telefona yükleme imkanımız var mı?Orjinal nvdata ve nvram dosyalarıdır. İhtiyaç olduğunda TWRP ile yükleyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
bl kilidi açık olması gerekHocam bl kilitli bir telefona yükleme imkanımız var mı?
Hocam bunu telefona twrp ile yuklersek imei değişecekmi?Orjinal nvdata ve nvram dosyalarıdır. İhtiyaç olduğunda TWRP ile yükleyebilirsiniz.
Sorunun cevabini bilen varmi?Hocam bunu telefona twrp ile yuklersek değişecekmi?
nvram ve nvdata sildikten sonra yüklerseniz kabul eder.Sorunun cevabini bilen varmi?
eğer kapalıysa nasıl acabilirizbl kapalı redmi note 9 işlemi için kullanılabilir mi
Tesekkurler kardeşim ama bir ricam var nv datayi editleyip benim yazdigim imei leri kayd edip bana vere bilirmisin? Azerbaycanda sizin imeiler kayıt istiyornvram ve nvdata sildikten sonra yüklerseniz kabul eder.
Düzenleme yöntemi yok. Note 8 Pro dan çekmeniz gerekiyor.Tesekkurler kardeşim ama bir ricam var nv datayi editleyip benim yazdigim leri kayd edip bana vere bilirmisin? Azerbaycanda sizin imeiler kayıt istiyor
Orjinal tam olarak işlem yapılmamış demek değildir. Faturası ve garantisi var ise işlem yapılmamıştır. Bu modelde iki sim aktif olmuyor. Sadece sim2.kardesim bir sorumda olucak orjinalsa repair olunmamis demek oyle diyilmi ? bunu redmi note 9 a twrp ile yuklersem 2 simde calisacakmi ?
1 yedek 1 cihazselamın aleyküm repair yapılmış note 8 prodan almış olduğumuz yedekleri istediğimiz kadar note 9da kullanabilir miyiz yoksa sadece 1 yedeği 1 cihazda mı kullanabiliyoruz.
repair yaptıktan sonra eng rom üzerinden yedekleri alsam yeterli mi yoksa global attıktan sonra mı alınıyor acaba1 yedek 1 cihaz
Note 8 Pro ya ENG yükledikten ve işlem yaptıktan sonra yedek almalısınız. Globalde yedek alamazsınız.repair yaptıktan sonra eng rom üzerinden yedekleri alsam yeterli mi yoksa global attıktan sonra mı alınıyor acaba
Hayır ustam kilidi açman gerekir veya box kullanmak gerekir.bu dosya ile kilitli note 9 a repair yapılablir mi ?
teşekkürlerOrjinal nvdata ve nvram dosyalarıdır. İhtiyaç olduğunda TWRP ile yükleyebilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekurOrjinal nvdata ve nvram dosyalarıdır. İhtiyaç olduğunda TWRP ile yükleyebilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***