Mi falsh ile fastroom yükle.. Bende emei repeir yaptım. Benim cihaz düzgün çalışır...Merhabalar daha önce başka bir Qcn yüklemiştim.onda arama yapamıyordum ama gelen aramaları cevaplayabiliyordum. Şimdi yukardaki Redmi note 9 pro joyeuse Qcn yi yükledim. Arama yapabiliyorum ama beni arayanlar ulaşamıyor. Sorun nerde olabilir
HaklısınCihazın orjinal qcnsini kullanmayınca böyle oluyor işte ??uğraşın durun şimdi uygun qcn bulucam diye
kendi qcn ni kullanırsanız hata vermiyor.. emei silme isleminde aşağıdaki 4 komut satırını kullanın...Qpst ile aldım orjinal Qcn yi, ancak onu düzenlemeye kalkınca olmadı hata verdi. Bende burdakini denedim.
Hatalı çekmişsiniz qcn yiQpst ile aldım orjinal Qcn yi, ancak onu düzenlemeye kalkınca olmadı hata verdi. Bende burdakini denedim.
işlemleri biitikten sonra global rom yükle mümkünse mıui 12 üzerinde olsunMerhabalar daha önce başka bir Qcn yüklemiştim.onda arama yapamıyordum ama gelen aramaları cevaplayabiliyordum. Şimdi yukardaki Redmi note 9 pro joyeuse Qcn yi yükledim. Arama yapabiliyorum ama beni arayanlar ulaşamıyor. Sorun nerde olabilir
Buna hiç gerek yokişlemleri biitikten sonra global rom yükle mümkünse mıui 12 üzerinde olsun
Bana yardımcı olurmusunuzMi falsh ile fastroom yükle.. Bende emei repeir yaptım. Benim cihaz düzgün çalışır...