hocam qcn kaynaklı reset efs yap sağlam qcn editler qfil ile yaz hiçbir sorun kalmazXioami Mi A3 EFS + Fix Nv dosyası elinde olup paylaşabilecek varmı ??
Cihaz bazı bölgelerde şebeke vermiyor android sürümü 9 10 fark etmıyor aynı sorun var
denemedımmı sanıyorsun ??hocam qcn kaynaklı reset efs yap sağlam qcn editler qfil ile yaz hiçbir sorun kalmaz
abi bugün 2 tane geldi bende çok uğraştım en son arka kapağını açıp edlden v10 attım oldudenemedımmı sanıyorsun ??![]()
qcn yedeğini nıye almadın alıp paylaşabilirdin bnm arşiv hdd gitti o yuzden arıom yoksa vardı bende qcn vb.abi bugün 2 tane geldi bende çok uğraştım en son arka kapağını açıp edlden v10 attım oldu
yedeğe gerek yok abi edlden reset efsle sonra qcn editle qfilden yaz bukadarqcn yedeğini nıye almadın alıp paylaşabilirdin bnm arşiv hdd gitti o yuzden arıom yoksa vardı bende qcn vb.
sen sorunun ne olduğunu bılıyormusun ?? sim 1 işlem yapılıyor bunlarda fakat bazı bölgelerde şebeke vermıyor android 10 guncelleme yapmamıs olsa sahibi zaten ugraşmayacaktımyedeğe gerek yok abi edlden reset efsle sonra qcn editle qfilden yaz bukadar