M memet734 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 5, 2018 #2 ben böyle bi hata alıyorum bütün driver yüklü olmasına rağmen hata alıyorum samsung tool pro 29.5 telefon model j320fyardımlarınızı bekliyorum
ben böyle bi hata alıyorum bütün driver yüklü olmasına rağmen hata alıyorum samsung tool pro 29.5 telefon model j320fyardımlarınızı bekliyorum
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 5, 2018 #3 z3x in farklı sürümlerini deneyin veya en son çıkan exeyi indirip tekrar deneyin.
A alo333 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 23, 2018 #4 *****li versiyonunu kullanıyosun oyuzden bu hata ugrasma *****li yapmaz cihazını
looupss Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 23, 2018 #5 bu versiyonu yükle Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. rootla unlock yap sonra yaz
bu versiyonu yükle Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. rootla unlock yap sonra yaz
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 23, 2018 #6 Crakli yazılımda hiçbir şey yapamazsın boşuna uğraşma... mod edit: konu Crakli yazılım kullanıldığından ve çözümü olmadığından kapatılmıştır.
Crakli yazılımda hiçbir şey yapamazsın boşuna uğraşma... mod edit: konu Crakli yazılım kullanıldığından ve çözümü olmadığından kapatılmıştır.