Telefon markasını yazınız büyük ihtimalle modem dosyanızda sorun var.Abiler S.a telefonumda imei var fakat hat yok napacağım telefoncuya gitmek istemiyorum.Yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkür ederim.
A3 2017 8.0 androidTelefon markasını yazınız büyük ihtimalle modem dosyanızda sorun var.
İmei Status NGTelefon markasını yazınız büyük ihtimalle modem dosyanızda sorun var.
U sürümü nendir ustam ?A3 2017 8.0 android
Valla abi öğrenciyim U sürümüne nerden bakacağım ?U sürümü nendir ustam ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.Yukarıda ki linten uygun sürümü indirip odinle rom yükleyin.
U sürümüm 7 imiş burdan indirmiştim bu siteden.U sürümü nendir ustam ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.Yukarıda ki linten uygun sürümü indirip odinle rom yükleyin.
Ustam stock rom atıldıktan sonra root yaplılıp patch cert yapılması lazım- 50-100 tl arası fiyata yaparlar elinde z3x veya chimera varsa kendnin yap yoksa mecbur vericeksin o ücreti ustam.imei her şeyim var galiba patch istiyor. Sadece Acil durum aramaları diyor( telefoncuya gitmek istemiyorum çok para istiyorlar.
Şuan stocktayım Rootumda var bi patch cert eksik crackle denedim hata aldım.Ustam stock rom atıldıktan sonra root yaplılıp patch cert yapılması lazım- 50-100 tl arası fiyata yaparlar elinde z3x veya chimera varsa kendnin yap yoksa mecbur vericeksin o ücreti ustam.
***** yapmaz zaten çalışmıyor çoğu modelde.Şuan stocktayım Rootumda var bi patch cert eksik crackle denedim hata aldım.
Initialization zTool... error (1)
Done with Samsung Tool PRO v.29.5
Bu hatayı.