15 Saniye ADB Yükleyicisini İndirin (1 Viewer)

by_kamil

Android Dev
Genel Moderatör
GSM Expert
Usta Üye
Download-15-Seconds-ADB-Installer.jpg
15 Saniye ADB Yükleyici Özellikleri
1) USB Sürücülerini Kolayca Kurun: Android USB sürücülerini cihazınıza yüklemek için bu aracı kullanmak oldukça kolaydır. Zip dosyasını aşağıda verilen bağlantıdan indirin, çıkarın, bu aracın penceresini başlatın ve ekrandaki talimatları izleyin.
2) Daha Küçük Dosya Boyutu: 15 Saniye ADB Installer aracının dosya boyutu küçük, yani 9 MB. Böylece, 15 Saniye ADB Installer'ı kolayca indirebilir ve bilgisayarınıza ADB, Fastboot ve USB sürücülerini yüklemek için kullanabilirsiniz.
3) Tüm Windows Sürümlerini Destekler: Bu araç, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP gibi Windows işletim sisteminin tüm sürümlerini destekler. Ayrıca sisteminizin x86 (32 bit) veya x64 (64 bit) sürümünde çalışıp çalışmadığını algılar ve USB sürücülerini buna göre yükler.
4) ADB ve Fastboot'u Hızlı Yükleme: Bu aracı kullanarak ADB ve Fastboot dosyalarını (en son Android SDK paketinden) bilgisayarınıza hızla yükleyebilirsiniz. Kurulduktan sonra, cihazınızdaki kurtarma ve diğer dosyaları köklendirme veya yanıp sönme için fastboot komutlarını kullanabilirsiniz.
 
Üst