2010 Yılının En İyi Web Sitesi Belli Oluyor (1 Viewer)

Byaras™

Kurucu Admin
Yönetici
Admin
WebMaster


9. Altın Örümcek Web Ödülleri Sahiplerini Buluyor

DorukNet tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Altın Örümcek ödül töreni 15 Haziran Çarşamba akşamı Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirilecek. Ödül töreni sonrasında Sertap Erener konseri ile eğlence doruğa çıkacak.
Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu 9. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde toplam 35 kategoride ödüller dağıtılıyor. Gecede aynı zamanda 2010 Yılının En İyi Özel Ödülü
ve Ajans Başarı Ödülleri de sahiplerini bulacak.
15 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.00 başlayacak olan Altın Örümcek Web Ödülleri dünyası ve sektörünün önemli isimlerini bir araya getirecek. Gecenin sunuculuğunu Yosi Mizrahi yapacak. Sertap Erener konseri ile konuklar eğlenceli saatler geçirecekler.
9.Altın Örümcek Web Ödülleri’nde 50 kişiden oluşan ve bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyeleri ön eleme, grup elemeleri ve final değerlendirmeleri olmak üzere üç aşamalı eleme sürecini gerçekleştirdiler. Başvurular toplam beş değerlendirme kriteri baz alınarak değerlendirildi.
Tarkan, Ebru Gündeş, Kadir Topbaş ve Grup Yorum finalistler arasında Altın Örümcek Web Ödülleri’nde ünlü siteleri kategorisinde de büyük bir heyecan yaşanıyor. İnternet siteleriyle son elemeye kalan ünlü isimler arasında Tarkan, Ebru Gündeş, Bora Öztoprak, Grup Yorum, Kadir Topbaş, Rüya Ersavcı, Planeur, Yiğit Özşener yer alıyor.
Program
15 Haziran Çarşamba Turkcell Kuruçeşme Arena

19.00 Açılış (Dj Performansı)
20.00 Ödül Töreni
22.00 Sertap Erener Konseri
9. Altın Örümcek Web Ödülleri’nin sponsorları arasında Sabah Gazetesi basın ana sponsoru, Macline, Newtech, Telepati Telekom ve Tele.com.tr basın sponsorları, Btnet.com.tr ve Kurumsalhaberler.com online medya sponsorları olarak yer aldılar. Ödül gecesi organizasyon BKM, canlı yayın sponsoru MedyaNova, radyo sponsoru Pal FM olurken, Botego, Figaro
Concept, Özlem Kristal, Sevenice, Technotoday ve Visions destekleyenler,
İmalathane ise web sponsoru arasında bulunuyor.
9.Altın Örümcek Web Ödülleri ile ilgili tüm detaylara web
sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
Üst