2019'da Çin pazarı için Meizu cihazları için kök ayrıcalıkları nasıl edinilir (2 Viewers)

by_kamil

Android Dev
Genel Moderatör
GSM Expert
Usta Üye
Meizu akıllı telefonlara kurulan özel bir kaplama olan Flyme OS, varsayılan olarak Kök otoritesini elde edebildi, ancak kanunun değişip değişmediği veya herhangi bir hareket olup olmadığı bilinmiyor, ancak Kök otoritesini edinmek biraz karmaşık Oldu

Önceden, Kök ayrıcalıklarını , bir Flyme hesabı edinme ve ayarlardan Kök ayrıcalıkları edinme işleminin basit bir işlemiydi. Bu kez edinme yöntemi, bir Flyme hesabı edinen, bir kök yetki edinme uygulaması yükleyen, Meizu'ya kök yetki edinme başvurusunda bulunmak için verileri kullanan ve izin verilirse, kök yetki edinme uygulamasından yetki alan bir akıştır. Eğer var. Çok fazla endişelenmenize gerek yok, çünkü çok kötü olmadıkça izin azalacak.
Yetki edinimi sadece akıllı telefon ile yapılabilir. Aksine, PC gerekmez. Bir uyarı olarak, kök ayrıcalıkları kazanan ilk kişi sizseniz, okumaya devam etmeyin, ancak sonuna kadar okuyun. Akışın ne olduğunu anlarsanız, sorunsuzca yapabilirsiniz.

Akış
  • Kök izin alma uygulamasını yükle
  • Bir Flyme hesabı edinin
  • Uygulama URL'sine erişin
  • Çeşitli nedenlerle başvurun
  • İzin verilirse kök yetki edinilmesi


Buradan erişin ( ) ve Kök izni edinme uygulamasını yükleyin.


Buradan erişin ( ) ve Kök izni almak için başvurun. "Uygulama" ya dokunun.
Ardından Flyme hesabı kimlik doğrulama ekranı görünür.Kimliğinizi ve şifrenizi girin.


"Kısıtlı sürüm bildirimi" görünecektir. Bu, Kök ayrıcalıkları kazandığında çeşitli riskler doğurur. Kök ayrıcalıklarınız varsa, OTA'da güncelleme yapamazsınız.En son ürün yazılımını alırsanız, lütfen ürün yazılımını kendiniz indirin (Flyme Güncelleme kategorisinde listelenmiştir). Meizu, Kök ayrıcalıklarının kullanılmasından kaynaklanan herhangi bir başarısızlıktan sorumlu olmayacaktır. Yazılmıştır.
Bunu kabul ediyorsanız, “Yukarıdaki şartlar ve koşulları okudum ve kabul ediyorum (içindekileri okuyabilir ve kabul edebilirim” ”ifadesinin yanındaki kutuyu işaretleyin ve aşağıdaki adıma hafifçe vurun.


Ekranda Kök izin alma uygulamasını yüklemeniz istenir, ancak önce yüklendiğinden aşağıya bir adım dokunun.


Bence çeşitli girdi alanları ortaya çıkacak. Kök hibe sütununda, Kök yetkisini almak istediğiniz aygıt, ad ve soyad için Flyme hesabının adı, ahize numarası (telefon numarası) için “12345678901” ve uygulamanın nedeni “İmkansız kök hesap” dır. Lütfen "Kök ayrıcalıkları kazanarak uygulamamı yedeklemek istiyorum" yazın.
PSN ve CHIPID için, Kök izin alma uygulamasını başlatın ve ilgili öğeyi kopyalayıp yapıştırın. Tümünü girdikten sonra "Gönder" e dokunun. Uygulama şimdi tamamlandı.


Kök izin alma uygulamasını açın ve akıllı telefonun altında yazılan Çince "Yaslanmış is 进 官 审 审 审 待 待 Bekliyor" ise, Kök iznini henüz alamazsınız. "你 已经 通过 公 方 方 审 在 联网 环境 下 活活 活活" görüntülenirse, izin verilmiş olduğundan "Enerjik KÖK Sınırı" na dokunun. Artık Kök ayrıcalıklarına sahip olabilirsiniz. Uygulama ertesi gün tamamlanacak, bu yüzden kahve içerken lütfen bekleyin.

Kök izniniz olduğunda, Ayarlar-> Parmak izi, yüz ve güvenlik öğesinde Kök iznine dokunun. Bu son.
Sponsorlu Bağlantılar


İsterseniz bu makaleyi takip edin!
Bu makaleyi yazan kişi


Meizu MX2'den Meizu ile ilgileniyorum.
Sadece sevdiğim için anladığım kötü yerleri göndermek istiyorum.

İlgili Makaleler


Sponsorlu içecek


Popüler makaleler

 
Üst