A5 2016 frp hatasi (acil yardim ) (8 Viewers)

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustalar kolay gelsin.

A5 2016 samsung cihazı kendilerince formatlamışlar haliyle frp filidi devrede.Birkaç yol denedim fakat olmuyor.Acil olarak çözüm yolu gösterecek ustam varsa sevinirim.

ÖzkanGSM

Code Master
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
Recovery moduna girip Ekran resmi alıp atarmısın? yada hangi yazılım sürümü yüklü yaz bi bakalım

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
üstad dediğim boot dosyasını odinle flasladım fakat bu seferde cihaz samsung logosunu görüp görüp resetliyor,kapanmıyorda,ne yapıcaz şimdi

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
malesef ikisindede yapıyor üstad,stock bootlader yükledim tekrar nrmal açıldı yine,ama eng bootların ikisindede rsetliyor : (

ÖzkanGSM

Code Master
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
Tamam panik yok. bu combinasyonu komple yükle. açıkdıktan sonra ayarlardan adb yi aktifleştir. tekrardan stock rom kur.

cihaz a5 en yüksek 7.0 yazılımı. kırmak çok çok zor. elinde box da yok sanırım. teker teker deneyeceğiz yapacak birşey yok.

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam ilgin için allah razı olsun teker teker deniyorum dediklerini,bende a5 stock rom yok,varmı sende linki sana zahmet.

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam ellerine kollarına,emeğine sağlık.Kardeşim önerdiğin yöntemle hallettim,açıldı cihaz.Allah razı olsun.Tekrar teşekkür ederim