android 6.0.1 var üzerinde imei null yardımlarınızı bekliyorum
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 13, 2017 #1 android 6.0.1 var üzerinde imei null yardımlarınızı bekliyorum
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 13, 2017 #2 z3x den combination file yükle sonrada son versiyon 6.0.1 rom yükle dene dedim ama baktımda a700fq nun combination yazılımı yok . a700f in var . genelde yazılımsal olunca son versiyon yazılımdada düzelebiliyor olmazsa combination file den sonra düzeliyor. Last edited: Mar 13, 2017
z3x den combination file yükle sonrada son versiyon 6.0.1 rom yükle dene dedim ama baktımda a700fq nun combination yazılımı yok . a700f in var . genelde yazılımsal olunca son versiyon yazılımdada düzelebiliyor olmazsa combination file den sonra düzeliyor.
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 14, 2017 #5 ustam kullanıcıya göre durduk yerde olmuş cihaz garantili zaten
R redbull Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 14, 2017 #6 repair firmware bi dene : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. ama hata verir se sam mobileden güncel rom yükle odin le
repair firmware bi dene : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. ama hata verir se sam mobileden güncel rom yükle odin le
ADAM SARA Emektar Üye Usta Üye Deneyimli Üye Mar 14, 2017 #7 cıhazın null olması normal bır seyirden olmui.yanı cıp arızası dıyelım.orjınal room yükle sadece.