- Reaction score
- 78
ASUS MeMo Pad cihazı fabrika ayarlarına geri almak
ASUS MeMO Pad ürününüzde parolanızı unuttuysanız veya ASUS logosunda cihazınız kalıyor ise, "Asus MeMO Pad ClearData" yazılımını kullanarak cihazınızı fabrika ayarlarına geri alabilirsiniz. Lütfen sırasıyla aşağıdaki adımları izleyiniz. Not:1. Sıfırlama işlemi başladıktan sonra cihazınızda bulunan veriler, uygulamalar, ayarlar ve kişisel bilgiler silinecektir.2. Lütfen 1 adet microSD kartınızı FAT32 olarak biçimlendiriniz. (Hafıza kartınızı biçimlendirmeden önce yedeklerinizi aldığınızdan emin olmalısınız)AdımlarAdım 1: ASUS resmi sitesine giriş yaparak cleardata.zip dosyasını indirin.
İndirme adresi:
Adım 2: Cleardata.zip dosyasını seçin ve MicroSD kartınızın ana dizinine kopyalayın.
Adım 3 : ME172V cihazınızın kapalı olduğundan ve en az 10% batarya ömrü olduğundan emin olun. Boot menüsü belirene dek güç düğmesine basılı tutun.
Adım 4 : “clear user data” seçilimini yapın (Ses açma/kapama düğmelerini kullanarak seçilimi yaptıktan sonra, güç düğmesi ile birlikte seçiminizi onaylayın).Ürününüzde fabrika ayarlarına dönüş işlemlerini başlatılacaktır.
Adım 5 : Sıfırlama işlemleri tamamlandıktan sonra, “Please remove installation media!” ekranı karşınıza gelecektir. Lütfen şimdi microSD kartınızı cihazınızdan çıkartın.
Adım 6 : Micro SD kartınızı çıkardıktan sonra, cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Ardından karşınıza gelecek kurulum seçeneklerini takip ederek kurulumu tamamlayabilirsiniz.
ASUS MeMO Pad ürününüzde parolanızı unuttuysanız veya ASUS logosunda cihazınız kalıyor ise, "Asus MeMO Pad ClearData" yazılımını kullanarak cihazınızı fabrika ayarlarına geri alabilirsiniz. Lütfen sırasıyla aşağıdaki adımları izleyiniz. Not:1. Sıfırlama işlemi başladıktan sonra cihazınızda bulunan veriler, uygulamalar, ayarlar ve kişisel bilgiler silinecektir.2. Lütfen 1 adet microSD kartınızı FAT32 olarak biçimlendiriniz. (Hafıza kartınızı biçimlendirmeden önce yedeklerinizi aldığınızdan emin olmalısınız)AdımlarAdım 1: ASUS resmi sitesine giriş yaparak cleardata.zip dosyasını indirin.
İndirme adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Adım 2: Cleardata.zip dosyasını seçin ve MicroSD kartınızın ana dizinine kopyalayın.