9700 var cihaz durmadan resetliyor yazılım atarkende resetliyor
Sinay57 Usta Üye Admin Usta Üye Mar 10, 2012 #1 9700 var cihaz durmadan resetliyor yazılım atarkende resetliyor
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Mar 10, 2012 #2 cihazda sıvı veya darbe vardır kontrol edin
Byaras™ Kurucu Admin Staff member Admin WebMaster Mar 10, 2012 #3 sıvı darbe yok ekrandan yapablir yan sanayi ekranlarda yapıyo ben bitane ekran taktım pembe geliyodu reset atıyodu
sıvı darbe yok ekrandan yapablir yan sanayi ekranlarda yapıyo ben bitane ekran taktım pembe geliyodu reset atıyodu
Sinay57 Usta Üye Admin Usta Üye Mar 11, 2012 #4 yani ne yapmam lazım cihazı acıp temizleyemmi 6.1 diy yazılımı yok degilmi arkadaslar onu attım dedi kesti yarıda
yani ne yapmam lazım cihazı acıp temizleyemmi 6.1 diy yazılımı yok degilmi arkadaslar onu attım dedi kesti yarıda
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Mar 11, 2012 #5 öncelikle içinden emin ol derim sonra yazılım dene
Sinay57 Usta Üye Admin Usta Üye Mar 11, 2012 #7 tmm arkadaslar tskler cihaz darbeli bord yamuk sorun ondan olmaz yani