c3560 türkçe flaş yüklüyorum zx3 ile fakat türkçe menü yok telefonda yardım
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #1 c3560 türkçe flaş yüklüyorum zx3 ile fakat türkçe menü yok telefonda yardım
Byaras™ Kurucu Admin Staff member Admin WebMaster Sep 7, 2012 #2 attıgın flaş dan kaynaklanıyo spt box la başka versiyon flaş dene usta
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Sep 7, 2012 #3 yüklediniz flash paketi hangisidir . jv mi xxh mı
soyalp Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #4 flaş atarken sim takılı olmasın usta ondanda kaynaklanır bide flaş versiyonuna bak
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #5 C3560XXKK1_OXAKI1 yüklediğim flaş bu arkadaşlar
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #6 jv dosyasını bulamadım yardımcı olsanız sevinirim
soyalp Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #7 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. burdan indir usta
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #8 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. burdakileride indirdim sorunsuz atıyo flaşı ama türkçe yok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. burdakileride indirdim sorunsuz atıyo flaşı ama türkçe yok
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #9 c3560 ELİNDE JV TR FLAŞ OLAN YARDIM LÜTFEN ACİL MÜŞTERİ BEKLİYOR BAŞIMDA
B bektas Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 7, 2012 #15 Kimse nin yardimci olacaği yok sanirim başka yerden bulmaya çalişalim tşklr
Byaras™ Kurucu Admin Staff member Admin WebMaster Sep 7, 2012 #16 3560 türkçesi yok usta bide kiesden dene Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
3560 türkçesi yok usta bide kiesden dene Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
M mongolhunter Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 14, 2012 #17 c3560 flaş attımm ama cihaz acmadı yardımmcı olurmusunuzz tşk ler
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Sep 14, 2012 #18 cihaza hangi box ile yazılım attınız ve hangi dosyaları sectiniz söylermisiniz
M mongolhunter Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 14, 2012 #20 fls_bys diye bı satır bos kaldı o dosya yok