yardım isteyenler frpresetcom@gmail.com dan yardım alabilirler.
M murat61 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 24, 2017 #1 yardım isteyenler frpresetcom@gmail.com dan yardım alabilirler.
M mavis0163 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 11, 2017 #2 Abi Bendede Aynısı Var Bir Türlü Basamadım yaw rica etsem yardımcı olurmsun
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 11, 2017 #3 mtk işlemcili ama her box açmıyor ufst ile açarsın varsa eğer denenmiştir .
M murat61 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 11, 2017 #4 mavis0163 said: Abi Bendede Aynısı Var Bir Türlü Basamadım yaw rica etsem yardımcı olurmsun Click to expand... secretcoderevalur apk ile usb debugging aç adb shell su sony 7.0 cmd ile frp kırma yöntemi ile kır adb shell content insert --uri content://settings/secure --bind name:s:user_setup_complete --bind value:s:1 adb shell am start -n com.google.android.gsf.login/ adb shell am start -n com.google.android.gsf.login.LoginActivity
mavis0163 said: Abi Bendede Aynısı Var Bir Türlü Basamadım yaw rica etsem yardımcı olurmsun Click to expand... secretcoderevalur apk ile usb debugging aç adb shell su sony 7.0 cmd ile frp kırma yöntemi ile kır adb shell content insert --uri content://settings/secure --bind name:s:user_setup_complete --bind value:s:1 adb shell am start -n com.google.android.gsf.login/ adb shell am start -n com.google.android.gsf.login.LoginActivity
C cellman89 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 4, 2017 #5 secretcoderevalur bu apk d usb debugging nasıl seçicem usta yokmu bunn için bi bilgi