R reis4747 Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 17, 2018 #1 casper vıa m4 rom lazım ustalar elinde olan varmı
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 17, 2018 #2 yeni cihaz ancak çekme yapmak lazım boxlardan oda izin verirse piyasada romu yok. Upvote 0 Downvote
R reis4747 Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 17, 2018 #3 bulamadım bende ustad iade ettim saol yienede Upvote 0 Downvote
T tercih34 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 19, 2020 #4 [QUOTE = "reis4747, yayın: 59653, üye: 27325"] bulamadım bende ustad iade ettim saol yienede [/ALINTI] hala yokmu ? yazılımı Upvote 0 Downvote
[QUOTE = "reis4747, yayın: 59653, üye: 27325"] bulamadım bende ustad iade ettim saol yienede [/ALINTI] hala yokmu ? yazılımı
OsMaN. ᴘʀᴏғᴇssɪᴏɴᴀʟ sᴜᴘᴘᴏʀᴛ Staff member S.Moderator Jul 19, 2020 #5 merhaba sizin için arşife bakıcam iyi formlar Upvote 0 Downvote
OsMaN. ᴘʀᴏғᴇssɪᴏɴᴀʟ sᴜᴘᴘᴏʀᴛ Staff member S.Moderator Jul 19, 2020 #6 merhaba bunu denermisiniz [HIDETHANKS] Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. [/HIDETHANKS] Last edited by a moderator: Aug 14, 2020 Upvote 0 Downvote
merhaba bunu denermisiniz [HIDETHANKS] Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. [/HIDETHANKS]
serdar55 çalışkan üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 21, 2020 #7 eline sağlık ustam Upvote 0 Downvote
emirerdem"12 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 14, 2020 #8 ustam bende bi sorun var yardpımcpı olabirmisiz rom hakkında Upvote 0 Downvote
YuSuF02 Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz. Onursal Yönetici GSM Expert Usta Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 14, 2020 #9 emirerdem"12 said: ustam bende bi sorun var yardpımcpı olabirmisiz rom hakkında Click to expand... buyur ustam aradığınız rom Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Upvote 0 Downvote
emirerdem"12 said: ustam bende bi sorun var yardpımcpı olabirmisiz rom hakkında Click to expand... buyur ustam aradığınız rom Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
emirerdem"12 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 14, 2020 #10 böylebir hata alıyorum Upvote 0 Downvote
YuSuF02 Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz. Onursal Yönetici GSM Expert Usta Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 14, 2020 #11 emirerdem"12 said: View attachment 3607böylebir hata alıyorum Click to expand... sp flash versiyon değiştirmeyi dene bu kısımdan konu açarsanız daha kapsamlı yardımcı olabiliriz Sorular ve Yardım Talepleri Lütfen tüm soru ve yardım taleplerinizi bu bölüm altında başlık açarak sorunuz. www.gsmkolik.com Upvote 0 Downvote
emirerdem"12 said: View attachment 3607böylebir hata alıyorum Click to expand... sp flash versiyon değiştirmeyi dene bu kısımdan konu açarsanız daha kapsamlı yardımcı olabiliriz Sorular ve Yardım Talepleri Lütfen tüm soru ve yardım taleplerinizi bu bölüm altında başlık açarak sorunuz. www.gsmkolik.com