var ustam onla yazıyorum ayağı kalkmıyoroctopus jtag varmı
Bana cihaz tam olarak durumunu izah edermisinizs.a ustalarım d370tr boot repair medusayla yapıyorum dowload moda geçmiyor yine aynı bunun bir yolu var mı ustalarım yardımlarınız bekliyorum hayırlı işler
s.a ustalarım d370tr boot repair medusayla yapıyorum dowload moda geçmiyor yine aynı bunun bir yolu var mı ustalarım yardımlarınız bekliyorum hayırlı işler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Paylaşılan Yöntem ile yapabilirsiniz. Cihaz Qualcom modunda ise tabiki be kdz yazılımı kdz extarotor ile açın. Kdz extarotor kullanımı google da vardı. Gerisi videoda anlatılmış. Bu link gene lg başka modelde yapılmış ama aynı yöntemi sizde bir deneyin derim.bu işlemın başarılı olma olasılığı çok düşük.
ustam mantıklıda bunun d370 flashını nerden bulacaz![]()
eyw ustam deneyip yazacağım
bekliyoruz feyz 34 aynı sorun var bizdeeyw ustam deneyip yazacağım
kdz extarator ile bu şekilde dosya oluşturamadım deneyen varmı exratct kdz extract dz merge syatem binde hiç çevirmiyo diğer diğerleriden dz olarak tek dosyaYukarıda yazdım. Kdz olarak bul ve sonra o kdz dosyasını kdz extarotor ile aç. Açınca zaten konudaki gibi ayrı ayrı bir çok dosya oluşacak. Sonra Qfil ile aynı dosya içine atıp flaşlayacaksın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.kdz dosyaları var. Bunlardan birini indir. SonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bunu indir. SonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bunu İndir. İşlemleri videoda anlatılan gibi yap. Dediğim gibi cihaz Qualcom olarak görmesi lazım.[/B]
kdz extarator ile bu şekilde dosya oluşturamadım deneyen varmı exratct kdz extract dz merge syatem binde hiç çevirmiyo diğer diğerleriden dz olarak tek dosya
Yaptım fakat 34 dosya çıkması lazım 31 dosya qfıll de lazım olan dosyalar çıkmıyor 3 dosya eksikBir yerde hata yapıyorsun muhtemelen. Ben daha önce denediğimde bir sürü dosya vesaire oluşmuştu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.