Mediatek işlemcili cihazların bilgisayar ile etkileşimini sağlayan driverların kurulumunu anlatıcam, driverları kurmadan SP Flash Tool programıyla telefona bağlanamaz ve MTK ile ilgili neredeyse hiçbir işlemi PC üzerinden yapamazsınız o sebeple MTK işlemcili telefonunuz varsa kesinlikle driver kurulumu yapmak zorundasınız.
Driverların tamamı tüm Windows sürümlerinde denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.
1 - Okuyun !
Öncelikle bu anlatımı okuyun adım adım ilerleyin atlama yapmayın.
2 - Driver Paketini İndirelim
Aşağıdaki linkten kurulum paketini indirin ve herhangi bir klasöre çıkartın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
3 - Kurulumu Gerçekleştirelim
Dosyaları çıkardığınız klasöre gidin;​
İlk_Bunu_Kurun.exe dosyasını çalıştırıp "İleri - İleri" diyerek kurulumu yapın, kurulum esnasında birkaç kez "İmzasız Sürücü" uyarısı verecektir aldırmayın Bu sürücüyü yinede yükle deyin.
Ardından işletim sisteminize uygun klasörü açın ve DriverInstall.exe dosyasını çalıştırın​
Kurulumu Next diyerek tamamlayın, kurulum esnasında birkaç kez "İmzasız Sürücü" uyarısı verecektir aldırmayın Bu sürücüyü yinede yükle deyin.​
Son olarak da aşağıdaki işlemi yapın​
Başlat Menüsü arama satırına Aygıt yükleme ayarlarını değiştir yazıp Enter'a basın ve aşağıdaki resimde olduğu gibi seçim yapın, Windows XP kullanıcılarının yapmasına gerek yok.​
​
Dipnot: Windows 8 ve 10 için imzasız sürücü yüklemesini açmanız gerekmektedir aşağıdaki anlatımdan nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz
Spoiler: Sürücü İmza Zorlamasını Devre Dışı Bırakma
ANLATIM ALINTIDIR.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.