Driverlar Nasıl Yüklenir? (Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10) (1 Viewer)

HaYaLmeaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı

Mediatek işlemcili cihazların bilgisayar ile etkileşimini sağlayan driverların kurulumunu anlatıcam, driverları kurmadan SP Flash Tool programıyla telefona bağlanamaz ve MTK ile ilgili neredeyse hiçbir işlemi PC üzerinden yapamazsınız o sebeple MTK işlemcili telefonunuz varsa kesinlikle driver kurulumu yapmak zorundasınız.

Driverların tamamı tüm Windows sürümlerinde denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.

1 - Okuyun !

Öncelikle bu anlatımı okuyun adım adım ilerleyin atlama yapmayın.

2 - Driver Paketini İndirelim

Aşağıdaki linkten kurulum paketini indirin ve herhangi bir klasöre çıkartın.

3 - Kurulumu Gerçekleştirelim

Dosyaları çıkardığınız klasöre gidin;​

İlk_Bunu_Kurun.exe dosyasını çalıştırıp "İleri - İleri" diyerek kurulumu yapın, kurulum esnasında birkaç kez "İmzasız Sürücü" uyarısı verecektir aldırmayın Bu sürücüyü yinede yükle deyin.

Ardından işletim sisteminize uygun klasörü açın ve DriverInstall.exe dosyasını çalıştırın​

Kurulumu Next diyerek tamamlayın, kurulum esnasında birkaç kez "İmzasız Sürücü" uyarısı verecektir aldırmayın Bu sürücüyü yinede yükle deyin.​

Son olarak da aşağıdaki işlemi yapın​

Başlat Menüsü arama satırına Aygıt yükleme ayarlarını değiştir yazıp Enter'a basın ve aşağıdaki resimde olduğu gibi seçim yapın, Windows XP kullanıcılarının yapmasına gerek yok.​

​

Dipnot: Windows 8 ve 10 için imzasız sürücü yüklemesini açmanız gerekmektedir aşağıdaki anlatımdan nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz

Spoiler: Sürücü İmza Zorlamasını Devre Dışı Bırakma

ANLATIM ALINTIDIR.