Haber Galaxy Z Flip 3 Uygun Fiyatı Ile Tanıtıldı (1 Viewer)

Güney Koreli Samsung’un başlattığı katlanabilir telefon furyası tam gaz devam ediyor. şimdi de karşımıza fiyatı ile dikkat çeken ve dikine katlanabilen kompakt yapıdaki telefonu Galaxy Z Flip3 ile karşımıza çıktı. Galaxy Z Flip 3 özellikleri ile katlanabilir telefon furyasına yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. Samsung’un yeni gözdesi hakkında her şey burada.

Uygun fiyatlı katlanabilir telefon: Galaxy Z Flip 3​

Z Flip 3’ün ekranı açıldığında 6.7 inç büyüklüğünde 2636 x 1080 çözünürlüğünde bir deneyim sunuyor. Bu ekranın 120 Hz tazeleme hızına ve 425 PPI değerine sahip olduğunu belirtelim. Telefonun dış yüzeyinde ise bildirimleri görebilmeniz için artık daha büyük bir ekran yer alıyor. Bu ekranın boyutu ise 1.9 inç büyüklüğünde.

Telefonun kalbinde ise Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti yer alıyor. 2.84 GHz hızında çalışan Cortex-X1 çekirdeği ile üst düzey performans sunan bu yonga setinde Adreno 660 grafik birimi yer alıyor. RAM tarafında ise Samsung fiyatı uygun tutabilmek adına 8 GB RAM kullanıyor. Fold 3 modelinde 12 GB RAM’in kullanıldığını belirtelim.


Depolamada ise 128 GB ve 256 GB‘lık sürümlere yer vererek fiyatı düşüren Samsung, bu modelinde 15W hızlı şarj destekli 3.300 mAh kapasiteli bataryaya yer veriyor. Ekranın yan bölümünde ise parmak izi sensörü bulunuyor. Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan telefon kamera tarafında da beklentileri karşılıyor.

Telefonun ön yüzeyindeki ekranda 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframlı ana lens + 12 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.1 diyaframlı ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Selfie kamerası olarak ise Samsung bu modelde nokta çentikli bir tasarımda 10 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 diyaframlı kamera kullanıyor. Z Fold 3 modelinde 4 Megapiksellik ekran altı kamera kullanan Samsung’un, bu modelde çentik kullanmasının nedeni şüphesiz ki fiyatı beklenen seviyede tutabilmesi.

Galaxy Z Flip 3


Fiyat, fiyat demişken; bildiğiniz gibi katlanabilir telefonların fiyatları oldukça yüksekti. Samsung bir sürpriz yapıp telefonu 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunuyor. Telefonun krem, siyah, yeşil, mor, beyaz, pembe ve gri renk seçenekleri bulunuyor. Katlanabilir telefonların yaygınlaşmasında büyük pay sahibi olabileceğini düşündüğümüz bu fiyatlandırma, çip krizine rağmen oldukça iyi diyebiliriz.

Türkiye pazarına da gelecek olan telefon muhtemelen 10.000 TL üzerinde bir fiyata sahip olacak. Son olarak ilk Z Flip modelinin ülkemizde 7.000 TL bandına kadar gerilediğini belirtelim. Bu yüzden Samsung Türkiye bir güzellik yapıp fiyatı beklenende de uygun tutabilir. Son olarak telefonun farklı aksesuarları ile geniş bir kişiselleştirme deneyimi sunduğunu da belirtelim.​
 
Konu Kaynağı
teknoburada.net
Üst