ekran gelmiyor ekran değiştim açılırken az bi kararma geliyor sorun ne olabılır
Y yusuf63 Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2017 #1 ekran gelmiyor ekran değiştim açılırken az bi kararma geliyor sorun ne olabılır
Özcan Bilgisayar Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2017 #2 bordun sağ alt köşesinde oil var onu değiş görüntü gelir
Y yusuf63 Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 21, 2017 #3 View attachment 5481 ustam tam olarak hangısı işaretlermısın tşkler
Özcan Bilgisayar Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 21, 2017 #4 Batarya connector üst kısmında R yazab yuvarlak parça Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Batarya connector üst kısmında R yazab yuvarlak parça Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Y yusuf63 Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 21, 2017 #5 dediğini değiştim göruntu geldi cıhaz saat gibi işliyor teşekkürler ustam allah razı olsun
Özcan Bilgisayar Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 21, 2017 #6 Amin cümlemizden kardeşim. Selametle hayırlı işler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amin cümlemizden kardeşim. Selametle hayırlı işler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi