HTC Touch DIAMOND Türkçeleştirilmesi (1 Viewer)

Byaras™

Kurucu Admin
Yönetici
Admin
WebMaster
Ekte gönderilen V04.cab dosyasının cihaza yüklenmesi gerekiyor.

USB kabloyla cihazı bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. Bilgisayarım’ın içinde “Mobile Device” adı altında Diamond’ı görebileceksiniz. İçine girdiğinizde “Internal Storage” klasörünü açın ve ekteki .cab dosyasını olduğu gibi kopyalayın.

Kopyaladıktan sonra cihazın “Hard Reset” yapılması gerekiyor.



Hard Reset :

SettingsàAll SettingsàSystemà Clear Storage

Diamond en başa dönecek ve Windows baştan yüklenecek. Türkçe ve English seçeneği karşınıza çıkacak ve Türkçe seçildiğinde cihaz tamamen Türkçe olarak yüklenmiş olacak.





Eğer bilgisayarınız Windows XP ise bazen HTC Diamond’u tanımayabiliyor. USB kabloyla bağladığınızda göremeyebiliyor. Bu durumda, google’dan “ActiveSync 4.5” dosyasının indirilip kurulması yeterli olacaktır. Microsoft’un ana sayfasına yönlenecek ve orjinal dosyayı indirileceksiniz. Bu sayede HTC cihazlarının senkronizasyonunu yapabileceksiniz.





1 hafta içerisinde HTC.com sitesinde 1.93 ROM güncelllenmesi yayınlanacak. Bu yeni ROM aynı zamanda Türkçe’yi destekliyor. 1.93 sürümü cihazınızın hızlanmasını da sağlayacak.

HTC e-club’a ücretsiz üye olabilirsiniz. Güncellemeler, duyurular, ücretsiz programları indirebilirsiniz.



Not: Ekte size ulaştırdığım dosya virüs korumasından geçebilmesi için şifrelenmiştir. Şifresi "htc" dir. Ekteki dosya masaüstüne indirildikten sonra dosya çift tıklanarak içerisindeki HTC_Diamond_BP_1in1_V04 adlı dosya masaüstüne çıkarılmalı ve daha sonra bu dosya tekrar rar ile üzerine sağ tıklanarak sıkıştırılmalıdır. (Şifresiz olabilmesi için) Dosyaın uzantısı *.cab olarak değiştirilmelidir. Ör.HTC_Diamond_BP_1in1_V04.rar dosyanın rar kısmı HTC_Diamond_BP_1in1_V04.cab olarak değiştirilmelidir. Daha sonra yukarıda yazılanlar uygulanmalıdır.
 

YargıcıGSM

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
GÜzel paylaŞim emeĞİne saĞlik ustam
 

hknzngn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım yapıyosun neden şifre koyuyosun hadi şifre koydun doğru şifreyi verde kullanalım, biride teşekkür etmiş ne anladında teşekkür ettin htc şifre demişsin hatalı diyo şu zipli dosyayı nerden alıntı yaptıysan linkini verde şifresini bulalım
 
Üst