hocam şuan için çözüm yok bazı boxlar yapıyor ama null oluyor cihaz bişe olduğu yok şuan maaleefHuawei P40 Pro kullanıcısının yurt dışından getirttim fakat imei süresi dolacak imei atma veya imei repair işlemi var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
cert yolu ile mümkündür kirin 980 ve 710 işlemcilerinHuawei P40 Pro kullanıcısının yurt dışından getirttim fakat imei süresi dolacak imei atma veya imei repair işlemi var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
hocam şuan çözüm yok ama geçici kayıt yapılır 2 aylıkcert yolu ile mümkündür kirin 980 ve 710 işlemcilerin
geçici değil o süre uzatma bendede var süre uzatma fakat kirin 710 ve 980 serisi içinkısıtlı sayıda cert mevcuthocam şuan çözüm yok ama geçici kayıt yapılır 2 aylık
Yardımcı olur musunuz nasıl olucağını veya da satıp başka cihaz mı alsam yoksahocam şuan çözüm yok ama geçici kayıt yapılır 2 aylık
Teşekkür ederimhocam şuan için çözüm yok bazı boxlar yapıyor ama null oluyor cihaz bişe olduğu yok şuan maaleef
Kirin 990 5G işlemcisi varcert yolu ile mümkündür kirin 980 ve 710 işlemcilerin
kirin 990 daha olmazTeşekkür ederim
Kirin 990 5G işlemcisi var
Var fakat program bende yok biraz tuzluTeşekkür ederim
Kirin 990 5G işlemcisi var
Fiyat nedir ustam ortalamaVar fakat program bende yok biraz tuzlu
Tek Hat Sınırsız Bir Şekilde Açabilirimİyi yakşamlar hocam p40 pro repair yapan varmı arkadaşlar adanada server yapıyorlar garantili tek hat sınırsız 800 TL çook geldiği için yapmadık sizce Bi çare yokmu
Huawei p40 pro var bende tek sınırsız açmada bilgi alabilirmiyimTek Hat Sınırsız Bir Şekilde Açabilirim
Özelden Yazıyorum![]()
Bana da yazabilir misin ustamTek Hat Sınırsız Bir Şekilde Açabilirim
Özelden Yazıyorum![]()
Tabi YazıyroumBana da yazabilir misin ustam
banada yazabılırmısın p40 proÖzelden Yazıyorum
Özelden dönüş yapıldı ?banada yazabılırmısın p40 pro
Ustam banada yazarmısınÖzelden dönüş yapıldı ?