i9250 imei 004999 düzeltemedi (1 Viewer)

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
i9250 imei 004999 düzeltemedi ugrasıyorum ama bır turlu olmadı spt boxta test dosyasını yukledım efs yaptım c3300 kabloyu bır turlu gorduremedım ve duzelmedı forumda arastırdım ama cozum bılamadım yardım edersenız sevınırım

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Please Wait Enter Test Mode ...
Timeout !
Total Time: 18.65 s
bu yazıyor kardesim

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
anlayamadıgım test dosyasını yukledıkten sonra reset default yapıyorum ekranda herhangı bır ısaret cıkmalımı yoksa tlf uzerınden farklı bır ıslem mı yapmam gereklı.test dosyasını normal yukluyor sonra reset default yapıyorum com kablosunu baglıyorum tlf nu gormuyor

soyalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihaza ele format at ilk önce sonra box portu seç yap

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Re: Cevap: i9250 imei 004999 düzeltemedi

anlayamadıgım test dosyasını yukledıkten sonra reset default yapıyorum ekranda herhangı bır ısaret cıkmalımı yoksa tlf uzerınden farklı bır ıslem mı yapmam gereklı.test dosyasını normal yukluyor sonra reset default yapıyorum com kablosunu baglıyorum tlf nu gormuyor tlf na formatta attım tlf nu kapattım ve dedıgın gıbı kapttım tlf nu ama gormedı kabloyu sımdı soktum herseyı saglam com baglantı uclarını kontrol ettım ve anlayamadım​

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
kablo sorunlu dur bence başka bişey den olamaz görmesi lazım işlem yapmasın ama görsün

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ok bunları deneyecegım gerekırse kablo yenı bırtane kendım yapayım ama yarın ugrasıcam cozersem mmutlaka buraya yazarım tşk ederım

soyalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
usb kormuası açıktır ayarlardan bağlantı ayarlarına gir usb ayarlarını kontrol et ordan usb koruması açık kalmıştır onu kaldır öle dene

westmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Re: Cevap: i9250 imei 004999 düzeltemedi

hayır acık degıl kablo denedim kablo saglam yazılım yazma ıslemı tamam.test programı alması tamam.reset dafault dosyası yukleme tamam hepsı nı yaptım ama 0049 duzelmedı cıhazı kapalı ve acık denedım duzeltmıyor dun 1i9100 duzelttım hemen hemen aynı ıslem yapılıyor sıkıntı yok bu cıhaz olmadı yardımlarınız ıcın tşk ederım farklı bı cozum bıulursam burda mutlaaka yazarım

volkangsm

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
benim problemimde cihaz usbde görünmüyor reset efs yapamıyorum acil yardımmmmmmmmm