anlayamadıgım test dosyasını yukledıkten sonra reset default yapıyorum ekranda herhangı bır ısaret cıkmalımı yoksa tlf uzerınden farklı bır ıslem mı yapmam gereklı.test dosyasını normal yukluyor sonra reset default yapıyorum com kablosunu baglıyorum tlf nu gormuyor
anlayamadıgım test dosyasını yukledıkten sonra reset default yapıyorum ekranda herhangı bır ısaret cıkmalımı yoksa tlf uzerınden farklı bır ıslem mı yapmam gereklı.test dosyasını normal yukluyor sonra reset default yapıyorum com kablosunu baglıyorum tlf nu gormuyor tlf na formatta attım tlf nu kapattım ve dedıgın gıbı kapttım tlf nu ama gormedı kabloyu sımdı soktum herseyı saglam com baglantı uclarını kontrol ettım ve anlayamadım
hayır acık degıl kablo denedim kablo saglam yazılım yazma ıslemı tamam.test programı alması tamam.reset dafault dosyası yukleme tamam hepsı nı yaptım ama 0049 duzelmedı cıhazı kapalı ve acık denedım duzeltmıyor dun 1i9100 duzelttım hemen hemen aynı ıslem yapılıyor sıkıntı yok bu cıhaz olmadı yardımlarınız ıcın tşk ederım farklı bı cozum bıulursam burda mutlaaka yazarım
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.