s.a arkadaşlar i9505 odinle flash atmak icin pit file dosyası lazım eklerseniz sevinirim
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #1 s.a arkadaşlar i9505 odinle flash atmak icin pit file dosyası lazım eklerseniz sevinirim
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #3 bu pit file dosyasını odinle herhangi bir flashla atabilirim demi ustad sorun olmazz mı?
iphone servisi Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #4 i9505 pit dosyası Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #5 iphone servisi said: i9505 pit dosyası Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... ustad tşkler ama dosya inmiyor dosya kullanılamıyor diye hata veriyor baska upload sitesine upload edermisin sana zahmet
iphone servisi said: i9505 pit dosyası Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... ustad tşkler ama dosya inmiyor dosya kullanılamıyor diye hata veriyor baska upload sitesine upload edermisin sana zahmet
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #7 iphone servisi said: dosya iniyor şimdi denedim Click to expand... ustam aşagıdaki hatayı alıyorum ben 2 tarayıcıda denedim sonuc aynı siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ustam?[h=1]Bu web sayfası kullanılamıyor[/h]
iphone servisi said: dosya iniyor şimdi denedim Click to expand... ustam aşagıdaki hatayı alıyorum ben 2 tarayıcıda denedim sonuc aynı siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ustam?[h=1]Bu web sayfası kullanılamıyor[/h]
iphone servisi Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #9 googlecherom ve dns ayarlarını düzenle otomatik olursa indirmez
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #10 iphone servisi said: googlecherom ve dns ayarlarını düzenle otomatik olursa indirmez Click to expand... ok ustad indirdim dosyayı yaptım sağolasın yardımın ıcın
iphone servisi said: googlecherom ve dns ayarlarını düzenle otomatik olursa indirmez Click to expand... ok ustad indirdim dosyayı yaptım sağolasın yardımın ıcın
T the_dai Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 31, 2013 #12 iphone servisi said: cihazın oldumu? Click to expand... eet oldu usta jtagladım cihazı sonra odinle flash yükledim ama kesinlikle pit dosyası olmadan cihaz düzelmiyorr..
iphone servisi said: cihazın oldumu? Click to expand... eet oldu usta jtagladım cihazı sonra odinle flash yükledim ama kesinlikle pit dosyası olmadan cihaz düzelmiyorr..