IceCreamTosti HD2 ROM (1 Viewer)

YargıcıGSM

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
IceCreamTosti HD2 ROM





Rom Dosyası
Magldr Dosyası



Son zamanlarda sürekli stabil çalışan romlar denedim ama en iyisi bence bu sunduğum romdur. Android 2.3 Versiyonu olmakla bilrlikte şarj, bluetoot,wifi gibi hiçbir sorunu yoktur. şahsen hd2 kullandığım için sürekli rom keşfi yapmaktayım.

eğer cihazınıza daha önce android rom kuruulumu yaptıysanız mutlaka nasıl yapılacağını biliyorsunuzdur. aşağıda bu rom yüklemesi için gerekli programları sırası ile ekliyorum ve aşağıdaki hspl programını indirdip çalıştırdığınızda 2.08 versiyonu yüklemelisiniz.
Tüm Dosyalar tek bir rar dosyası olarak ekte aşağıda verilmiştir.
parça parça yüklemek yerine hepsini bir araya topladım.

Kurulum:
1. dosyamız hspl dosyamızı indirdiğimizde cihazı renkli ekrana ( boot ekranı ) 'na alalım
boot ekranı menüsü

ve hspl dosyamızı çalıştırıp ileri ileri dedikten sonra hspl 2.08 versiyonu seçip iler deyin ve hspl işlemi yüklemeye başlayacak...
hspl menüsü

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x411.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 617x428.

Cihazımıza 2.08.HSPL yüklemesini yaptıktan sonra HardSPL (HSPL) ile cihazımıza yeni ROM yüklemelerine izin vermiş olduk.2.08.HSPL yi seçerek yüklemeyi gerçekleştirdik. Yükleme bittikten sonra telefonda "We Hacked It" yazılı bir uyarı göreceksiniz. Eğer bu uyarıyı görürseniz işleminiz başarıyla tamamlanmış demektir.

cihaz yeniden başladı ve 6. aşamadaki romu indirip sd kartınıza atın ( ana dizine ) rar olduğu gibi sd karta atın çünkü rar olarak yükleme yapacağız sakın dosyaları rardan çıkartıp atmayın yoksa yükleme yapılamaz.
2. ikinci işlemimiz ise windowsu aradan kaldırıp android yükleyeceğimiz için cihazı tekrar renkli ekrana, boot ekranına alıyoruz. cihaz hafızamıza yer açmamız gerekli. eğer vista yada windows7 kullanıcları bu işlemi yapıyorsa Task29 Adlı dosyaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin. bu işlemi de yaptıktan sonra cihaz tekrar otomatik yeniden başlayacak . fakat beyaz ekranda takılıp kalacak. sakın telaş etmeyin herangi bir problem yoktur. tekrar devam ediyoruz . pili çıkartın ve elinizi ses kısma tuşuna basılı tutarak cihazın pilini tekrar takın renkli ekrana gelecektir.
3. bu işlemde leo versiyonumuzu değişmeliyiz ve değiştirmek için radioleo dosyamızı açıp renklki ekranda tekrar ileri ileri deyip cihaza image versiyonu değiştiriyoruz. ve yine aynı şekilde bu işlem sonrasında da cihaz beyaz ekranda kalacaktır. tekrar renkli ekrana alın ve son bir kaç işlem kalıyor...
4. 4 İşlem , MAGLDR işlemi ve magldr renkli ekranda çalıştırıp tekrar az önceki uygulamalar gibi ileri ileri dediğinizde yapılan kurulum sonrasında cihaz tekrar yeniden başlayıp siyah bir ekrana gelecektir. bu siyah ekranda 4. seçenek olan siyah menüdeki "USB FLASHER" İ seçin seçmek için ses kısma tuşu ile seçeneklere geçiş yapabilirsiniz ve onay için arama tuşu, yes tuşunu kullanınız. o sırada cihazda wait usb... yazacak ve bilgisayar da bir driver güncellemesi yapacaktır..
wait usb dediği sırada 5. işlemdeki Magldr 1.13 dosyasını indirip çalıştırın.
5.Magldr 1.13 Dosyamızı çalıştırdığımızda yükleme yapılacaktır ve cihaz tekrar siyah ekranda açılacaktır. ve açılan menüde sanırım 8.seçenek olması gerekli "AD RECOVERY" üzerine gelip arama tuşu ile seçiyoruz.
ZİP RECOVERY SD KART SEÇİN VE ONDNA SONRA DA CHOİS FROM SD KART DAN AZ ÖNCE SD KARTA ATMIŞ OLDĞUNUZ DOSYAYI GÖRECEKSİNİZ VE ONU DA SEÇİP SİZE YES-NO SEÇENEĞİ SORUP SİZ YES DEYİP YÜKLEME BAŞLAYACAKTIR.

Not: dosyayı indirdiğinizde verilen ekte kısa açıklama ile kurulum anlatılmıştır.
 
Üst