iPhone 5s sifirladim halde şebeke aranıyor surekli (4 Viewers)

Lupo203

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustalarim merhaba. iPhone 5s de ne yaptıysam aranıyor yazıyor tarihi guncelledim olmadı wifi ile bağlandım yine olmadı şimdi sifirladigim için başlangıç menüsünde kalıyorum simkarti taktiginizda cihazı aktivasyon işlemi yapamıyorum itunese başladığımda ise PC görüyor fakat cihazi iTunes de göremiyorum. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Lupo203

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
muhtemelen baseband arıza iki adet 5 s cihazımda sorun oldu ikiside aynı sekilde sürekli aranıyorda takılı kaldı birini sıfırladım baslangın menusunde kaldı diğerini pcden restore denedim su an itunes modunda geri yükleme yaptığımda -1 hatası alıyorum sorunu biliyorum elimde teknik malzeme olmadığı için baseband chipini flux ile ısıtma imkanım yok bunu redsnow yada başka türlü yazılımlarla kod 1 hatasını çözenler var ama net bi yöntem bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
muhtemelen baseband arıza iki adet 5 s cihazımda sorun oldu ikiside aynı sekilde sürekli aranıyorda takılı kaldı birini sıfırladım baslangın menusunde kaldı diğerini pcden restore denedim su an itunes modunda geri yükleme yaptığımda -1 hatası alıyorum sorunu biliyorum elimde teknik malzeme olmadığı için baseband chipini flux ile ısıtma imkanım yok bunu redsnow yada başka türlü yazılımlarla kod 1 hatasını çözenler var ama net bi yöntem bulamadım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
..baseband genel kani net denemis bilgisi şudur..manuel room yukleyin.bahsettiginiz yöntem içinde baya bir karişik

Lupo203

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
iPhone 5s yazılımını yükledim manuel olarak shift+restore denedim bu sefer 9 hatası aldım bahsettiğiniz manuel room bu mudur

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Çip degisiminebgerek yoktur.düşük ısıda üzerine baskı uygulayarak cipi ısırınca sorun çözülecektir

Lupo203

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Sayın gsmkolik iPhone 5s lerde baseband chip değişimi yapılmıyor deniyor siz hiç değiştirdi iz mı yada şahit oldunuz mı ben 4_5 teknik servis ile görüştüm yapılmıyor dendi ayrıca yabancı videolar var ısıtma işlemi yapıyorlar ve chipi tekrar yenileme özel pastası ile her telefonun kendi baseband chipi mı var kendine özel yoksa yenisi var sıfır baseband chipin degistirsek çalışır mi