K
Kdg14
Guest
ok tamam kurunca oemi aç haber et banaJ3110ZCU1APK1_J3110CHCAPK1_J3110ZCU1APK1_HOME
Bunun kurulumunu başlattı şu anda
ok tamam kurunca oemi aç haber et banaJ3110ZCU1APK1_J3110CHCAPK1_J3110ZCU1APK1_HOME
Bunun kurulumunu başlattı şu anda
cihaza 4 haneli pin kilidi koyun wifiye bağlayın 2 - 3 dakka sonra tekrar deneyin oemi açmayıKurulumu yaptı fakat OEM hala açılmıyor, aynı şekilde onay verdiğimhalde yine kapatıyor
Kf tool ile rootsuz dil yuklemeyi deneyinbu oem açılmadan K.F. Tol programı ile bir işlem yapılamaz mı acaba?
Tekrar rom atip tukce yapin dedigim gibiEvet denedim, yükleme yaptı fakat ayarlarda isim olarak Türkçe yazsada menü seçeneğinde Türkçe yok ayrıca menülerde İngilizce. Bazı programlar isim olarak sadece Türkçe oldu ayrıca koymuş olduğumuz PİN i de şimdi kaldıramıyorum. İyicesarpa sardı. nasıl içinden çıkarım bilmiyorum
Hmm pini koyup OEM Islemi yaptiginiz icin pin kalkmiyorişte Rom atma işlemini yapamıyorum, oem kilitli olunca, yani yarım trkçe daha önce adb shell yöntemi ile yapmıştım, tam Türkçe olarak ayarlayamıyorum. Şimdi Ekran için Pin şifresi girdim fakat Kaydırma olarak o da değişmiyor.
Hayir o sadece format atar rootda OEMBirde bu K.F Tool programında Hard Reset var, acaba bunu uygulasam bi işe yarar mı ki?
romla alakası yok ustamOEM açılması ile ilgili bazı videolar izledim internette extra uzun programlar ile bişeyler yapıyorlar fakat aşırı karışık işlemler var. OEM açma işlemini yapamayacağız sanırım. herşeyi denedik gibi geliyor. Yazılım güncellemelerini falanda yaptım, sonuç aynı hep. Yüklemiş olduğum Rom ile alakalı olamaz sanırım bu durum değil mi
helal olsunanladım, neyse yapacak bişey yok o zaman, olmadı telefon değiştiririm artık. Vakit ayırdın yardımcı olmaya çalıştın, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, hakkını helal etuğraştırdım. Kolay gelsin.