J7 Prime frp lock yardım (8 Viewers)

Status
Not open for further replies.

mehmetasm46

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=&quot]Merhaba arkadaşlar bu gün bi arkadaşımın yurtdışından gelen ve güncelleme almayan J7 Prime 32 GB telefonuna odin ile manuel 7.0 güncellemesi yaptım başarılı oldu ancak yüklediğim stock rom 4 parça bir rom du ve modem dosyasını yüklemeyi unutmuştum haliyle modem dosyası yüklenmediği için şebeke yoktu telefonda. Modem dosyasını flashlamaya çalışırken FRP lock aktif oldu şuan telefon açılmıyor ve odin den stock rom yüklemeye çalışınca yine FRP lock hatası alıyorum. İnternette araştırdım z3x box ile yapanlar var ama bende box yok yapabileceğim bişey varmıdır ?[/FONT]

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar bu gün bi arkadaşımın yurtdışından gelen ve güncelleme almayan J7 Prime 32 GB telefonuna odin ile manuel 7.0 güncellemesi yaptım başarılı oldu ancak yüklediğim stock rom 4 parça bir rom du ve modem dosyasını yüklemeyi unutmuştum haliyle modem dosyası yüklenmediği için şebeke yoktu telefonda. Modem dosyasını flashlamaya çalışırken FRP lock aktif oldu şuan telefon açılmıyor ve odin den stock rom yüklemeye çalışınca yine FRP lock hatası alıyorum. İnternette araştırdım z3x box ile yapanlar var ama bende box yok yapabileceğim bişey varmıdır ?

dostum cihaz yurt dışı ve repair işlemi yapıldıysa eğer modem dosyası yüklemen şebekenin gitmesine neden olacaktır FRP olayına gelince de 7.0 da işin çok zor 6.0 a düşürüp elinde box yoksa internetteki yöntemleri deneyebilirsin FRP açtıktan sonra Google hesabı girmeden tekrar 4 parçalı 7.0 yükleyebilirsin yüklemeden önce Download ekranında FRP LOCK : OFF yazmasına dikkat et eğer ON yazıyorsa cihaz tekrar FRP ye düşecek demektir... Kolay gelsin.

mehmetasm46

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam elimde box yok ve dediğim gibi odinden hiç bişey yükleyemiyorum FRP Lock: On yazıyor telefona hiç bi şekilde elimi vuramıyorum şu anda

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustam elimde box yok ve dediğim gibi odinden hiç bişey yükleyemiyorum FRP Lock: On yazıyor telefona hiç bi şekilde elimi vuramıyorum şu anda

dostum odin den Stock ROM yükleyebilirsin FRP ile ROM un bir alakası yok

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Eğer elinde box yoksa boşuna uğraşma götür bir telefoncuya 30 TL ye hallederler

Status
Not open for further replies.