yardim edin ne olur kaçtne yazılım yükledim aynı
brc212121 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı May 17, 2018 #1 yardim edin ne olur kaçtne yazılım yükledim aynı
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 17, 2018 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. bunu dene ama repairde sorun çıkartabilir cihaz yurtdışıysa eğer.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. bunu dene ama repairde sorun çıkartabilir cihaz yurtdışıysa eğer.
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 17, 2018 #4 herhangi bir ücret istemiyor şimdi denedim o versiyonu başka yerden indirin
brc212121 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı May 18, 2018 #5 admin çok teşekkür ederim oldu yazılımı indirip denedim
A adnanmirsad56 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 18, 2018 #6 brc212121 said: yardim edin ne olur kaçtne yazılım yükledim aynı Click to expand... bu tarz konularda yardım isterken recovery ekran görüntüsü verilirse daha ayrıntılı yardım edilebilir
brc212121 said: yardim edin ne olur kaçtne yazılım yükledim aynı Click to expand... bu tarz konularda yardım isterken recovery ekran görüntüsü verilirse daha ayrıntılı yardım edilebilir