J710fn android 7.0 yazilim varmi indirdiklerimin hiç biri olmadi
G GAKGO Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 29, 2017 #1 J710fn android 7.0 yazilim varmi indirdiklerimin hiç biri olmadi
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Nov 29, 2017 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. burdaki 7.0 denemedim ama linkte 7.0 yazıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. burdaki 7.0 denemedim ama linkte 7.0 yazıyor
G GAKGO Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 29, 2017 #3 Tamam bi indirip deneyecem inşallah olur çok yordu beni artik sağolun hocam
G GAKGO Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 29, 2017 #4 Hocam indirdim ama dosyalari ayiklayinca bozuk çikti yine arşiv
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 30, 2017 #7 sadece india da 7.0 çıkmış diğer ülkeler için yok ama içinde muhtemelen türkçe vardır. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
sadece india da 7.0 çıkmış diğer ülkeler için yok ama içinde muhtemelen türkçe vardır. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
G GAKGO Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 30, 2017 #8 sammobiledekinide indirip klasöre çıkarınca bozuk veriyor
G GAKGO Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 30, 2017 #9 bana kesin çözüm denenmiş 6.01 android verin 6 ya çevireyim
G gsmtool46 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 30, 2017 #10 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. andorid 7.0