aslında şema okumasını daha yeni öğreniyorumMi 8 Lite Full Diagram Alta Bırakıyorum
İçerisinden LCD Bulup
Bozuk Olan Yollarınızın Diagramda denk Gelen
Kodlarını Not Edip
Tam Board Diagramı Üzerinde Bulup
Ona Göre Yol Çekebilirsnz .)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
aslında şema okumasını daha yeni öğreniyorumçözemedim galiba cihazda görüntü var sönük hiçbiryerde bulamadım bu cihazla ilgili bişey terso bi cihaz sanırım
![]()
O bacakalr oksit yapmış dibini hafif kazı yavaş in yollar ordadır ama mikroskop lazım sanami 8 lite backlight 2 ayakda voltaj yok bana yollarını gösterebilecek yardım lazım
EEE Herşeyide Biz Yapar İsek Bi Anlamı Kalmazaslında şema okumasını daha yeni öğreniyorumçözemedim galiba
mikroskop var abi =) şemadan anladıgım kadar sagdaki 2 .ci ayak boş 1 cide omaj yok onuda yollunu buldum ama orasıda bos ölçüm yaptım baska bişey var ama işte backlight nerde bu cihazın bulamadım ıphonede ezbere biliyoruz ama mi biraz cins bide bu cihaz çok cins bunla ilgili bişey yokO bacakalr oksit yapmış dibini hafif kazı yavaş in yollar ordadır ama mikroskop lazım sana
abi diagramı tam bilmiyorum bilsem inan yaparım benim salaklıgım öğrenmedimEEE Herşeyide Biz Yapar İsek Bi Anlamı Kalmaz
Diagram Attık
Gerekli Herşeyi Anlattık
Senin de Tuzun Olsun Çorbada
Çöz Diagramı
Hallet Cihazı![]()
çok doğru dedin uğraşıyorum sabahtan beri vakit buldukca önüme alıyorum inş yaparsam paylaşıcam ben hani birine denk gelmiştir bi püf noktası vardır die =))İmkansız Yoktur Uğraş Mutlaka Hallolacak
![]()
kazıdım abi yol var cektim ama voltaj yok hurdasıda yok elimdeO bacakalr oksit yapmış dibini hafif kazı yavaş in yollar ordadır ama mikroskop lazım sana
eyw abi çok sağolher zaman söylerim
imkansız bişey yoktur
sadece kısıtlıdır
bak attık diagramı
verdik gerekenleri
sende biraz yorunca kendini
hallettmişsin
Her zaman Bekleriz
geçmiş olsun tekrardan![]()