Nokia sadece N8, C6-01 ve C7 için ilk
Ne yazık ki ilk resmi güncelleme sadece bu özellikleri getiriyor:
Bu her üç
Nokia N8 • Nokia C6-01 • Nokia C7
Sybmbian ^ 3 işletim sisteminin web tarayıcısı için iyileştirmelere korkunç derecede ihtiyacı var, Metin ve diğer performansla ilgili şeyler. N8 kamera için yeni seçenekler hakkında söylentiler vardı. Ama şuanda bu güncelleme sadece saydığımız özelliklerle kısıtlı. Bu güncellemeyi Nokia Software Updater yazılımı ile edinebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
^ 3 sürümü için bir güncelleştirme yayımladı. Yeni 1.1 sürümü, N8 için mesajlaşma bölümü ve ofis belgelerini düzenleme editörü, yeni özellikler veya genel iyileştirmeler getiriyor. Nokia, hala yeni özellikler ile
Log in or register now.
^ 3 için umut verici düzenli güncellemeler yayınladığını hatırlamıyorum (N8 kamerası için panoramik çekim gibi). Ne yazık ki ilk resmi güncelleme sadece bu özellikleri getiriyor:
- Toplantı isteklerini e-posta davetiyesi ile doğrudan kabul edilebilir.
- E-Posta içinde harita entegrasyonu, kişi adres içinde yer alan belirtilen harita üzerinde toplantı davet yerini görebilmesi anlamına gelir.
Bu her üç
Log in or register now.
^ 3 telefonları için mevcuttur. Nokia N8 de etkin düzenleme ile Hızlı Office 6.4 belge düzenleyici ekledi. Güncelleştirme ayrıca ön oyunları yükler, Need for Speed Shift (VeyaAsfalt 5), Gerçek Golf ve Yangın Galaxy üzerinde.

Nokia N8 • Nokia C6-01 • Nokia C7
Sybmbian ^ 3 işletim sisteminin web tarayıcısı için iyileştirmelere korkunç derecede ihtiyacı var, Metin ve diğer performansla ilgili şeyler. N8 kamera için yeni seçenekler hakkında söylentiler vardı. Ama şuanda bu güncelleme sadece saydığımız özelliklerle kısıtlı. Bu güncellemeyi Nokia Software Updater yazılımı ile edinebilirsiniz.