Selamlar cevabınız için teşekkür ederim üstat, jig kablosu nedir acaba usb type c' de göremedim bir jig aparatı piyasada ama. Aydınlatırsanız sevinirim.Mrb geçmiş olsun.cihaz cp dosyası sonucu brich olmaz.lakin cihazı dowload moda almayi deneyiniz jig kablosuyla.
Üstat bir rica etsem link atma imkanınız varmı acaba, bu cihazda çalışacak versiyon için.Jig kablosu Samsung cihazların yazılım moduna almaya yarayan işlevsel bir aparat..bunuda Enes GSM vardır. internet sitesi üzerinden alabilirsiniz
Üstat bir rica etsem link atma imkanınız varmı acaba, bu cihazda çalışacak versiyon için.
Valla çok teşekkürler tekrardan, cihaz type c olduğu içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Merhabalar samsung note 10 yada note 10 plus a e mail atılıo muMrb geçmiş olsun.cihaz cp dosyası sonucu brich olmaz.lakin cihazı dowload moda almayi deneyiniz jig kablosuyla.
Evet bana öyle geldiMerhabalar samsung note 10 yada note 10 plus a e mail atılıo mu
Yurt dısı alacağım da e mail atılmıyor yeni üst segment samsunglara diyorlardaEvet bana öyle geldi
Alan kişide o şekilde almış ama üzerinde android 9 vardı güncellememi istedi. Android 10 a güncelledim imei gitmedi fakat şebeke gitti.Yurt dısı alacağım da e mail atılmıyor yeni üst segment samsunglara diyorlarda