arkadaslar note 5 cihaza yazılım atamıyorum z3x te pit dosyası hata veriyor odinde atıyor ama yazılım bittekten sonra telefon hata veriyor acılıs ekranda restart atıyor
denicem ustam saolasıneMMC hatası dostum yazılım ile alakası yok sen yine de Z3X de önce Read Pit yap Z3X in okuduğu .pit dosyasının ismini ROM'lardan çıkan .pit dosyası ismi ile aynı yap ve Z3X ile seç daha sonra başka ROM dosyası seçmeden sadece .pit dosyası ve Repartition işaretleyerek cihazı flashla başarılı olursa aynı .pit dosyası ile ROM yazmayı dene...
Ustam dediğini yaptim işe yaradi romu atti ama şuanda drk yok diyor drk yükleyin diyor
hocam linklerde telefon numarasi isteyen onay var vdf kapali diyordrk için 6.0.1 yükle z3x drk dene olmazsaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.yükle veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.dosya ile root at
hocam linklerde telefon numarasi isteyen onay var vdf kapali diyor
hocam root attim çözüldü cihaz allah rağzi olsun..dostum linklerde sıkıntı yok şimdi denedim sen aldığın hatanın ekran görüntüsünü at istersen bakayım bir
hocam root attim çözüldü cihaz allah rağzi olsun..