Merhaba arkadaşlar, bu telefon flaşın altında kapandı
pythonla auch bypass edirom ama sp flash tool eng rom ya da rom yuklemir
Aldığınız hatadan bir görsel alabilirmiyiz ??Merhaba arkadaşlar, bu telefon flaşın altında kapandı
pythonla auch bypass edirom ama sp flash tool eng rom ya da rom yuklemir
sp flash tool v5.1924.00sp flash tool 12.0.4 ve altı yazılımlar yükler üstü yazılımları yüklemez
dft pro varsa yapabilirsiniz
Aldığınız hatadan bir görsel alabilirmiyiz ??
sp flash tool v5.1924.00
ve
halab tech note 8 pro ucun bir sp flash tool verib unlanda yuklanmiyur v5.2020.00
box da ufi ve chimira ve bmt pro varim
View attachment 5628View attachment 5628
abi bu yuntamle cust ve exit tiklarin capadim ama yine ulmadiBurda detaylı anlatımını yaptım cust exaid seçmeden at.Rehber - ALL MTK FLASH BROM METHOD WITHOUT BOX AUTH CREDIT
Herkese iyi forumlar sevgili GSMKOLİK üyeleri Sizlerle bugün megafon929 adlı kişinin geliştirdiği Mtk işlemciye sahip cihazların güvenliğini yok sayan python programlama dili ile çalışan bir yöntem göstereceğim. Öncelikle bu işlemi kodlayan kişiye teşekkürü borç bilirim. Kendisi bağış kabul...www.gsmkolik.com
Olmazsa batarya soket tak çıkar.
abi free yontem kulannam bu note 8 pro ulmadi ufi la vurdum ama yine ulmadibenim anlamadığım Free yöntem varken neden ücretliyi seçiyrsunuz ??
bilgisayarınızı özellikleri nedir ??abi free yontem kulannam bu note 8 pro ulmadi ufi la vurdum ama yine ulmadi
windows 7 64 bitbilgisayarınızı özellikleri nedir ??
benim bildiğim auth işlemlerinde gerekufi geek free yöndem min.6GB ram istiyor Sistemdewindows 7 64 bit
loptopim windows 10 unlada bu note 8 pro da bu suron var
flashlamak istediğiniz rom nedir ENG mi Stockmu ?abi benim iki tane note 8 pro varim biri python la auch bypass olyur ama biri ki flash altinda kapanmis asla flash ulmiur
eng rom ve stock rom dendimflashlamak istediğiniz rom nedir ENG mi Stockmu ?
yine hemen errurbirde bu aracı deneyin bakalım ne olcak ??
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
hangi yazılımı denıyorsunuz ???yine hemen errur