A alııııı Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 5, 2021 #1 note 8 pro arka kamera baslatılamadı hatası alıyorum eng rom attım sonra global attım duzeldı 4 gun sonra yıne aynı hatayı aldım nedendır
note 8 pro arka kamera baslatılamadı hatası alıyorum eng rom attım sonra global attım duzeldı 4 gun sonra yıne aynı hatayı aldım nedendır
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Jul 5, 2021 #2 son sürüm global yükleyin Upvote 0 Downvote
A alııııı Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 6, 2021 #3 GSM.şerif said: son sürüm global yükleyin Click to expand... USTAM DENEDIM YINE AYNI HATA KAMERAYA BAGLANILAMIYOR Upvote 0 Downvote
GSM.şerif said: son sürüm global yükleyin Click to expand... USTAM DENEDIM YINE AYNI HATA KAMERAYA BAGLANILAMIYOR
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Jul 6, 2021 #4 Donanımsal olabilir bakmak lazım Upvote 0 Downvote
A alııııı Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 6, 2021 #5 GSM.şerif said: Donanımsal olabilir bakmak lazım Click to expand... USATAM KAMERA DEGISTIM YINE AYNI SURUM DUSURDUM BU SEFER CALISTI 4 5 SAAT SONRA YINE AYNI HATA ANLAMADIM Upvote 0 Downvote
GSM.şerif said: Donanımsal olabilir bakmak lazım Click to expand... USATAM KAMERA DEGISTIM YINE AYNI SURUM DUSURDUM BU SEFER CALISTI 4 5 SAAT SONRA YINE AYNI HATA ANLAMADIM
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Jul 6, 2021 #6 Whatsap adresi profilimde ordan yazıp ulaşabilirsiniz ? Upvote 0 Downvote