OPPO DAN Prize bağlı yaşamları sonlandıracak teknoloji! (1 Viewer)

by_kamil

Android Dev
Genel Moderatör
GSM Expert
Usta Üye
 

by_kamil

Android Dev
Genel Moderatör
GSM Expert
Usta Üye
Prize bağlı yaşamları sonlandıracak teknoloji!





Oppo gerçek kablosuz şarj teknolojisi adını verdiği bir teknolojiyi duyurdu. Prize bağlı yaşamları sonlandıracak gibi duran teknoloji oldukça iyi görünüyor. 1 Nisan şakası gibi gözüken bu hamlenin gerçek kablosuz şarj teknolojisine göz kırptığı düşünülüyor.
Corona virüsü sebebiyle birçok etkinlik erteleniyor olsa da teknoloji şirketleri tanıtacakları cihazları sekteye uğratmadan çevrim içi yayınlarla kullanıcılara sunmaya devam ediyor. da YouTube üzerinden yayımladığı bir video ile yeni telefonlarda kullanılabilecek çok önemli bir şarj teknolojisine yer vermiş oldu.

Oppo gerçek kablosuz şarj teknolojisi
Yeni akıllı telefon modeli olan Oppo Ace Infinity’i ilk kez görücüye çıkartan şirket, yeni telefonuyla beraber gelecek yeni kablosuz şarj teknolojisi FreeVOOC için ilk bakışı atmamızı sağladı. 1 Nisan öncesi yayımlanan video kafaları karıştırsa da gerçek olma ihtimali de oldukça eğlenceli duruyor.
Peki bu kablosuz şarj teknolojisi gerçekse ne işe yaradığı söyleniyor? Öncelikle FreeVOOC sayesinde 10 metre uzaklıkta bile akıllı telefonunuz şarj olabiliyor deniyor.
Bu sayede prizle yakın ilişki kurmak zorunda kalan kişilerin hayatı biraz olsun güzelleşecek gibi duruyor. Zira telefonunuzu uzaktan şarj etmeyi sağlayan bu kablosuz şarj teknolojisi oldukça faydalı.
Sizi sabit bir yere bağlamak zorunda olmayan bu teknoloji aynı zamanda teknoloji sektörünün de bir süredir gündeminde yer alıyor.
Oppo söz konusu şarj teknolojisini gerçek kablosuz şarj teknolojisi olarak adlandırdığı hamlesine gönderme de yapıyor. Oppo Ace Infinity adını duyduğumuz yeni telefon hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor olsa da telefonun en büyük espirisi zannediyoruz ki gerçek kablosuz şarj teknolojisi olacak.
Şirketin videoda da belirttiği gibi FreeVOOC adı verilen şarj teknolojisi, telefonunuzu 10 metredeki mesafeye kadar 5 veya 10 watt aralığında stabile bir şekilde kablosuz şarj olabilme imkanı sağlayacak gibi duruyor.
Söz konusu teknoloji heyecanlandırmış olsa da 31 Mart 2020 tarihinde paylaşılan bu tanıtım videosu, 1 Nisan tarihine denk geldiği için şaka olma ihtimali bile bulunuyor. Yine de gerçek kablosuz şarj teknolojisinin gerçek olmasını umuyoruz.
 
Üst